20 % avslag på alle smykker

00:00:00

20 % avslag på alle smykker

Utløper snart

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Skuldervesker til menn

Skulderveske herre En skulderveske er en praktisk og stilfull måte å bære med seg alle nødvendigheter på. Våre skuldervesker for menn er laget av høykvalitetsmaterialer og har flere lommer og rom for å organisere dine eiendeler. Enten du trenger en veske til jobb eller fritid, vil vårt utvalg av skuldervesker tilfredsstille dine behov.

kr
kr
5 varer

Skulderveske menn - Utforsk vårt utvalg

For menn som ønsker å legge til litt ekstra stil og funksjonalitet i garderoben sin, har vi et bredt utvalg av skuldervesker til herre. Våre skuldervesker er laget av høykvalitetsmaterialer som lær og nylon, og er utstyrt med mange praktiske lommer og rom. Enten du trenger en skulderveske til jobb, reiser eller hverdagsbruk, har vi definitivt noe som passer for deg. Utforsk vårt utvalg av skuldervesker til menn og gi din stil et løft i dag.

Skulderveske herre - Din perfekte reisevenn

Enten du er på jobb eller på reise, er en skulderveske til herre den perfekte reisevennen da den gir deg friheten til å ha hendene frie. Våre skuldervesker er ikke bare stilige, men også funksjonelle og brukervennlige. Du vil elske de praktiske lommene og rommene som gir deg rikelig med plass til å lagre alt du trenger for dagen din. Utforsk vårt utvalg av skuldervesker til herre og finn din perfekte match i dag.