Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SOLHATTER FOR MENN

6 varer
6 varer

Mest solgt

6 varer

BLI MED I GJENGEN

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

HVA ER EN SOLHATT?

Solhatter er perfekte å bruke om sommeren. De har bred brem som går hele veien rundt, og beskytter dermed både øyne, ansikt og nakke. Solhatter til menn er som oftest utformet i bomull, og de kan dermed brettes eller krølles sammen for å få plass i enhver sekk, veske eller bag.

Solhatten har sin opprinnelse fra det tidlige 1900-tallets Irland, hvor fiskere og bønder brukte hattene for å beskytte seg mot både regn og sol. Fra den irske landsbygda foretok hatten en klassereise til den engelske overklassen, hvor den gjerne ble brukt til spankulering i helgene. I dag er det dog stuereint for alle klasser å ikle seg denne allsidige bestselgeren.

HVORFOR ER SOLHATTEN SÅ POPULÆR?

Solhatten har vært populær helt siden den ble brukt av de irske fiskerne. Stilen fikk dog et løft på 80- og 90-tallet, når popstjerner bestemte seg for at dette var kult. Siden den gang har solhatten holdt på sin plass i motebildet, og sørget for å gi oss god beskyttelse mot elementene.

Solhatter for menn er både hverdagslige og avslappede, og passer derfor aller best med enkle antrekk – som for eksempel en shorts (eller jeans) og en enkel t-skjorte. Legg til et par klassiske joggesko, så har du et antrekk som er mer enn kult nok.

HVILKEN ER DEN BESTE SOLHATTEN?

Den beste solhatten er den som er både lett og vanntett. Alle solhatter beskytter mot sola, men ikke alle solhatter er vanntette. Uansett om du lever ut livet på sommerens musikkfestival, eller om du er ute på fisketur, så vil den ultimate solhatten ikke bare kunne beskytte deg mot skadelige UV-stråler... men også mot regnet.

SLIK FINNER DU DEN RETTE SOLHATTEN

HVA BETYR DET AT EN SOLHATT KAN KRØLLES SAMMEN?

Dette betyr at solhatten tåler å bli brettet, rullet, eller krøllet sammen. De aller fleste solhatter tåler slik røff behandling, uten at de mister sin naturlige form.

Se hele vårt utvalg av hatter for menn her.