Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 40 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Klokkereim Anheng for Herrer

En klokke som snakker til deg, snakker for deg. Utvikle historien den forteller med anheng som representerer hvem du er. I denne kategorien finner du høykvalitets anheng av rustfritt stål i en rekke design – perfekt for å legge til detaljer i historien din.

17 varer
17 varer

Hvorfor pynte opp klokkereimen?

Vi er historiefortellere av natur. Enkelte uttrykker dette med skrift. Andre maler. Mange forteller også historiene sine gjennom det de har på seg.

En klokke kan si mye om en mann, men designet var ferdigstilt lenge før den ble festet til håndleddet. Å ha på et anheng på klokkereimen er din måte å ta eierskap over klokken din på. Bruk dem til å indikere yrke, religion, lidenskap, eller rett og slett hvordan du har det i dag. Bytt dem ut på daglig basis for å representere hvem du er, fordi den du er endres fra dag til dag.

Anheng typer til klokkereimer

Hodeskaller

Er du en forretningsmann med litt headbanger i deg? Dekorer dressklokken din med en subtil hodeskalle for en røff stil. Hodeskaller er også et memento mori - påminnelser om døden som hjelper oss å huske at tiden vår er begrenset, så få mest mulig ut av den. En påminnelse om døden som minner deg på om å leve.

Lykkesymboler

Enten de vil forbedre pokerspillet ditt eller ikke, vil lykkesymboler identifisere en risikotaker. Legg disse til klokkereimen for å vise hvem du er, eller rett og slett for å distrahere motstanderne fra spar-esset du har gjemt opp i ermet.

Religiøse- eller Yrkesbetegnende Symboler

Et ankeranheng er en perfekt måte for enhver sjømann å ta med seg havet på eventyret på land. Legg til et subtilt symbol på religionen din på klokkereimen og ta den med deg. Uansett hvilket anheng som snakker til deg, er riktig for klokken din. Det er din historie.

Emoji anheng

Enkle emoji klokkesmykker er den perfekte måten å sprite opp klokkereimen. Sett på en smiley for å vise at du har de positive vibbene, eller bare for å fremstå som en millennial (eller zoomer) som primært kommuniserer med emojier.

Farger og Materialer på Klokkereim

Alle våre klokkereimer er laget av rustfritt stål av kirurgisk kvalitet, og er motstandsdyktig mot riper og rust. I tillegg er alle våre fargede design, enten de er svarte, gullfargede, regnbuefarget eller andre farger, PVD-belagt. Prosessen innebærer å smelte sammen titannitrid til metallets overflate på et molekylært nivå, noe som resulterer i en nydelig ripe- og anløpsbestandig overflate som verken vil falme eller flasse.

Slik Fester Du Anheng på Klokkereimen

Mange anheng har en utsvingt nål som er omtrent en brøkdel av en millimeter tykkere i enden enn hullet på klokkereimen. Bare stikk dem inn, så holder de seg på plass. For en sikrere passform, se etter de som har påskrudde bakplater. Du vil føle dem mer, og de kan etterlate et merke på stroppen din, men de kommer ikke noe sted.