Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

LOMMEBOKLENKER

Lenker er ikke for hvermannsen. Men hvem vil vel være hvermannsen? Uansett om du er på utkikk etter røffe og røslige lenker som bare skriker maskulinitet, eller mer subtile lenker som enkelt og greit passer på lommeboka di, så finner du garantert noe som passer deg i vårt brede sortiment.

kr
kr
10 varer

LOMMEBOKLENKER – FRA FUNKSJON TIL STIL

En lommeboklenke er en lenke med klype i begge ender, som lar deg feste lommeboka i lomma, bukselinninga eller beltet. Hovedfunksjonen til en slik lenke er at den passer på verdisakene dine. Som en bonus sørger lommeboklenkene også for å gi antrekket ditt en ekstra 'edge'.

Lommeboklenkene ble populære tilbake på 50-tallet, da motorsyklister begynte å bruke dem for å sikre lommebøkene sine. Det er ingen hemmelighet at motorsyklister, rockere og punkere alltid har lent seg litt mot tilbehør som skiller dem ut fra mengden. Lenker har vært populært blant alt fra moteikoner til hipstere, men helt fra den spe begynnelsen, har dette vært karakteristisk for motorsyklister og bikere. Uansett om du er på utkikk etter en lenke med håndjern, eller en med tykke firkantede ledd, så finner du garantert noe som faller i smak i vårt brede sortiment.

SLIK BRUKER DU LOMMEBOKLENKER

1. Først fester du den ene enden av lenken til metallringen i lommeboka di. Om du bare ønsker å bruke lenka for en ekstra touch av stil, eller om lommeboka di ikke har en slik ring, kan du feste lenka i bukselinningen på baksiden av buksa.

2. Nå som lenka er festet i lommeboka di, er det bare å legge lommeboka ned i baklomma.

3. Det siste steget er å feste den andre enden av lenken til bukselinningen på forsiden av buksa. Husk å feste lenken på samme side som lommeboka ligger – det ser ikke like stilig ut med en lenke som går hele veien rundt livet.

HVILKEN SIDE SKAL JEG BÆRE LENKA PÅ?

Det er ingen riktig eller feil side å bære en lommeboklenke på. Det avhenger egentlig bare av hvilken side du bærer lommeboka på. Som oftest bærer folk lommeboka på samme side som sin dominante hånd. Så om du er høyrehendt, bærer du sikkert lommeboka i høyre baklomme.

Finn en ny lommebok eller kortholder i vårt store utvalg her.