Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

KNAPPEDEKSLER

Om du ønsker å se bra ut i formelle tilstelninger, men ikke er gira på å bruke en skjorte med franske mansjetter, er dette noe for deg. Knappedeksler kan gjøre selv den kjedeligste plastknapp til et stilfullt og skinnende stykke tilbehør. I sortimentet vårt finner du deksler prydet med alt fra edelsteiner til karbonfiber, så her skal det kunne finnes noe for enhver smak.

kr
kr
14 varer

KNAPPEDEKSLER GJØR KJEDELIG OM TIL EKSTRAORDINÆRT

Knappedeksler er tilbehør som festes over alminnelige skjorteknapper, for å gi antrekket ditt en ekstra touch av god stil. Med denne typen deksler trenger du ikke spesielle (og gjerne dyre) skjorter for å kunne rocke tøffe mansjettknapper. Dekslene passer de aller fleste standardknapper, og kan brukes med så å si enhver skjorte du har hengende i skapet ditt. De ser rett og slett like bra ut med en stiv smoking som med et mer hverdagslig kontorantrekk.

ENKLE Å BRUKE

Knappedeksler brukes aller oftest over knappene på mansjetten. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe dyre skjorter med dobbel mansjett. Knappene kan dessuten også festes over knappene du bruker for å lukke skjorta – for eksempel om du skal bruke smoking i en helt spesiell anledning.

Knappedekslene i vårt sortiment passer de aller fleste standard skjorteknapper. Det er bare å åpne dekslet, dytte det inn under knappen, og deretter lukke dekselet – vipps, så har den helt vanlige skjorta di fått en skikkelig oppgradering.

Det eneste som er vanskelig med knappedeksler, er å velge ut hvilken modell du skal gå for. Det finnes alt mulig fra varianter med hard, farget emalje, til deksler prydet av perlemor eller edelstener.

SLIK MATCHER DU KNAPPEDEKSLENE DINE

Som med alt annet tilbehør av metall, er det viktig at en sørger for at metallet i knappedekslet matcher med annet metall du har på deg. Om du for eksempel har på deg en sølvfarget klokke, bør du gå for et sølvfarget par knappedeksler på mansjettene.

GAVER TIL HAN SOM HAR ALT

Vi kjenner alle en av de som rett og slett har alt. Denne typen menn kan det være utrolig vanskelig å kjøpe noe til. Hemmeligheten er å finne fram til noe han faktisk kommer til å bruke. Som for eksempel et par knappedeksler prydet med detaljer av karbonfiber – det samme materialet som brukes for å gjøre Ferrarier, Aston Martiner og Lamborghinier superraske. Eller kanskje et par klassiske svarte knappedeksler? Uansett hvordan smak denne fyren har, kan du sjekke ut vårt utvalg av knappedeksler for å finne fram til noe som kan falle i smak.

Se hele vårt utvalg av mansjettknapper her.