Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Septum Piercingsmykker

Sjekk ut vårt utvalg av smykker designet for septumpiercinger for menn – fra sirkulære kirurgiske stålstenger til enkle klikkere laget av rent titan, tilgjengelig i forskjellige farger og stiler. Sørg for at nesen din representerer deg. Finn det perfekte smykket til leppepiercingen din.

13 varer
13 varer
Viser 13 av 13 produkter

BLI MED I GJENGEN

Bli med i Trendhim Tribe for å få nyheter om kommende produkter, stiltips og triks, eksklusive rabatter og mer!

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

Septum Piercingsmykker for Menn

Septum piercinger er blant de eldste formene for piercing som fortsatt brukes i dag, og deres popularitet har ikke avtatt i det hele tatt, men det kan enten fullføre eller ødelegge stilen din om du velger feil. Flere alternativer er tilgjengelige, fra captive perleringer til hesteskoringer (sirkulære vektstenger) til enkle clickers. Tilgjengelig i kirurgisk rustfritt stål og rent lett titan, og med forskjellige farger og interessante overflatemønstre - alt testet og trygt å ha på i piercingen. Velg en størrelse og stil som passer deg komfortabelt og utfyller din personlige stil. Enten du leter etter et subtilt og diskret smykke eller et dristig og uttrykksfullt utseende, finner du en rekke forskjellige septumpiercinger som passer til din smak.