Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SKJEGGKAMMER

Som ung gutt kunne du sikkert se jenter som hysterisk lette etter hårbørsten sin, uten å egentlig skjønne hvorfor en kam kunne være så viktig. Men dette endrer seg så snart du blir voksen, og gror et skjegg som du på et tidspunkt forstår at trenger litt ekstra kjærlighet. Når du skaffer deg din egen skjeggkam, blir kjemming av skjegget fort en daglig syssel du ser fram til. Det kan gå til et punkt hvor du nesten blir avhengig og føler naken om du forlater huset med et ukjemmet skjegg.

kr
kr
13 varer

HVORFOR TRENGER JEG EN SKJEGGKAM?

Grunnen til at vi gror skjegg er enkel - vi ønsker rett og slett å se stilige og mandige ut. De fleste av oss mener at stilig når det kommer til skjegg ikke er huleboer-stilen, men heller et stykke velstelt ansiktshår. Det finnes mange produkter du kan bruke for å oppnå dette, men en god skjeggkam er definitivt et av de første produktene du bør skjemme bort skjegget ditt med.

Skjegg har vært av og på moten i all tid, og et skjegg kan ofte bli hovedkarakteristikken ved kjente personer. Om du for eksempel ønsker å tegne Abraham Lincoln, Henrik Ibsen, Leonadro da Vinci, Julenissen eller Hulk Hogan, er det gjerne skjegget som gjør at folk klarer å kjenne dem igjen. Ønsker du at skjegget skal bli en del av din identitet?

SLITTE TUPPER FINNES IKKE KUN PÅ HODET.

Grunnen til at vi menn ofte ikke registrerer at kjærestene våre har klippet seg, er at de kun stusser av de slitte tuppene. Slike slitte tupper forekommer også på ansiktshår, og skjegget ditt bør derfor trimmes regelmessig. Om du bruker en dårlig kam, kan du fort skade hårene dine, og slite tuppene mye raskere enn normalt. Dette betyr at du må stusse skjegget oftere, og med det taper du den ønskede lengden. Og det vil vi vel ikke at skal skje?

KAMMEN KAN TRENE SKJEGGET DITT.

Ja, du kan faktisk lære skjegget ditt en ting eller to. Ved å kjemme skjegget ditt regelmessig vil du kunne klippe av de hårene som er litt for lange, og over tid vil skjegget ditt lære seg å gro nedover.

INNGRODDE HÅR ER IKKE NOE MORSOMT.

Dette gjelder overalt på kroppen, inkludert i ansiktet. Ettersom hårene lærer seg å gro nedover, blir risikoen for vonde inngrodde hår mye mindre.

KVALITET ER VIKTIG

Folk har kjøpt kvalitetskammer i flere tiår, og de gode produsentene fortsetter hele tiden å forbedre sine produkter. De billige kammene du finner i butikken er gjerne trykt ut i former, som gir hundrevis av mikroskopiske skarpe kanter, som kan skade hårene dine. Derfor kan du ved å kjøpe en billig kam fort gjøre mer skade enn godt for skjeggpryden din.

TIPS FOR KJEMMING AV SKJEGG

Kjemming av skjegg er i bunn og grunn ganske enkelt, men allikevel finnes det både riktige og gale måter å gjøre det på. Derfor bør du sjekke ut disse enkle tipsene, for å sørge for at du behandler skjegget ditt på riktig måte.

Ikke gre vått skjegg. Når du kjemmer vått skjegg kan du fort miste noen av hårstråene, og med det ende opp med skjegg med mindre fylde og volum.

Gre skjegget etter bruk av olje eller balsam. Det er enklest å gre skjegget etter at du har påført skjeggolje eller skjeggbalsam. Den ekstra vekten i skjegget gjør det enklere å kjemme, og enklere å løse opp eventuelle floker.

Velg rett kam. Forskjellige skjegg har forskjellig tykkelse på hårstråene. Jo tykkere skjegget ditt er, jo større mellomrom bør du ha mellom taggene på kammen din. Når du grer skjegget bør du starte med den siden som har størst mellomrom mellom tennene, og deretter gå over til finere tenner.

Gre skånsomt. Om du er for hardhent kan du skade hårene der det har dannet seg floker. Med skånsom kjemming kan du løsne opp floker, uten å skade hårstråene.

HVOR FINNER JEG DE BESTE SKJEGGKAMMENE I NORGE?

De finner du selvfølgelig her hos oss. Vi selger kammer av høy kvalitet, som alltid vil ditt skjegg det beste. I tillegg kan bruk av våre fantastiske kammer gi skjegget ditt enda flere komplimenter og positive kommentarer.Se hele vårt utvalg av skjegg produkter her.