Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SOMMERSKJERF TIL MENN

Nøkkelen til å finne det rette sommerskjerfet, er å finne et som er både pustende og lett. I vårt sortiment finner du skjerf av pustende bomull og lett modal, designet for å kunne komplimentere sommerantrekkene dine, uansett hvor varmt det blir.

kr
kr
23 varer

KAN MENN BRUKE SKJERF OM SOMMEREN?

Du tenker kanskje at å bruke skjerf midt på sommeren er som å møte opp i et styremøte med badeshorts? Nøkkelen til å finne et sommerskjerf er å finne et skjerf som er lett og behagelig å bære. De aller fleste skjerf til menn er utformet for å kunne holde på varmen om vinteren, men det finnes også mer sommervennlige varianter av bomull, modal og silke.

Sommerskjerf kan tilføre antrekkene dine litt ekstra farge og stil, men de kan også være gode å ha når festen trekker ut i de små timer. De kan rett og slett holde på stilen gjennom dagen, og holde på varmen gjennom natten.

Sjekk ut vårt sortiment av lette sommerskjerf til menn – utformet i pustende materialer og med mønstre og farger perfekt for å piffe opp dine sommerantrekk.

HVA ER DET BESTE MATERIALET FOR SOMMERSKJERF?

Sommerskjerf har helt andre karakteristikker enn vinterskjerf. I denne kategorien finner du ikke tykke strikkede skjerf eller andre varianter som får deg til å svette i solsteika. De beste materialene for sommerskjerf er de som puster – som for eksempel bomull eller modal.

Hos Trendhim finner lette skjerf av bomull og modal. Bomullsskjerfene er mer slitesterke og solide enn varianter av lin, og dessuten er de naturlig pustende og myke. Modal er et annet mykt materiale – perfekt for sommerskjerf. Dette materialet lages av bøk, og det er med det også fornybart og miljøvennlig. Vi anbefaler dog en kombinasjon av de to for det ultimate sommerskjerfet.

SLIK BRUKER DU SOMMERSKJERF

Et sommerskjerf er et utrolig allsidig stykke tilbehør. Om du ønsker å gå for en avslappet hverdagslook, kan du gå for en enkel t-skjorte og skjerfet hengende løst over skuldrene. Om du ønsker noe litt stivere, kan du bruke skjerfet hengende løst under en blazer. Skjerfene kan også knytes, men helst ikke for stramt.

Se hele vårt skjerf til herre utvalg her.