Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

LISSESLIPS

Våre lisseslips prydes av design inspirert av amerikanske urfolk, samt lekre steiner, utsmykninger og knuter. Om du føler deg klar til å legge vekk det konvensjonelle slipset ditt, og prøve noe helt nytt, bør du ta en nærmere titt på vårt brede utvalg av lisseslips.

kr
kr
11 varer

LISSESLIPS ER IKKE LENGER KUN FOR COWBOYER

Lisseslipset er ikonisk for cowboyer og den ville vesten. Men dette erkeamerikanske stykket tilbehør er ikke lenger kun for country-artister og kugutter.

Lisseslipset er også kjent under navnet bolaslips, som kommer av ordet 'boleadoras' – et redskap argentinske gauchos benyttet for å fange dyr. De tidligere variantene av lisseslips var enkle snører som det amerikanske urfolket benyttet for å feste bandanaer rundt halsen med. Senere ble disse snørene gjerne pyntet opp med skjell, og vipps, så hadde de funnet opp et nytt stykke tilbehør for fremtiden.

Nå om dagen er lisseslipsene gjerne utformet i flettet skinn, akkompagnert av metalldetaljer. Om du føler deg klar til å legge vekk det klassiske slipset ditt, og heller prøve ut noe nytt, bør du ta en nærmere titt på vårt utvalg av lisseslips.

SLIK BRUKER DU LISSESLIPS

LISSESLIPS MED FORMELLE SKJORTER

Dette er den tradisjonelle måten å bruke lisseslips på. Knepp skjorta hele veien opp, og bruk lisseslipset på akkurat samme måte som du ville brukt et vanlig slips.

LISSESLIPS MED HVERDAGSSKJORTE

For en mer avslappet og tilbakelent look, kan du feste lisseslipset litt løst rundt halsen, og la være å kneppe igjen alle knappene på skjorta. Du kan dessuten også bruke lisseslips med helt vanlige t-skjorter. Da må du dog passe på at du ikke strammer til lisseslipset for mye.

Se hele vårt utvalg av slips her.