Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SPORTSSOLBRILLER

Sports solbriller for menn er mer enn bare bra for sportsaktiviteter. Den omsluttede og lette designen med den solide passformen gjør dem praktiske for enhver anledning der du vil at nyansene skal forbli. Vårt stadig voksende utvalg inkluderer stiler fra biker-solbriller til polariserte sports-solbriller - kjøp og se hvordan sikkerhet føles.

kr
kr
11 varer

HVA ER DE BESTE SOLBRILLENE FOR SPORT?

Det beste par solbriller for sportsaktiviteter er paret som sitter på ansiktet ditt. Enten du løper, sykler, går tur eller spiller tennis, trenger du et par solbriller som ikke sklir av.

Vårt utvalg av sportssolbriller har lette men holdbare innfatninger. De fleste modellene gir også en full wrap -passform som gir total øyebeskyttelse og forhindrer skadelige UVA- og UVB -stråler, vind og gjenskinn. Klar til å takle en triatlon? Vi har solbrillene ... alt du trenger er viljen!

WRAPAROUND SOLBRILLER

Det er den omsluttende rammen som finnes i sportssolbriller som definerer dem og gir dem deres fordel i forhold til andre nyanser. Noen omsluttende sports solbriller har ett kontinuerlig objektiv, mens andre har 2 linser (typisk for vanlige solbriller). I tillegg til objektiver, vil du også legge merke til at rammer inkluderer helformat og semi-kantløse stiler.

Halvkantede solbriller har et bånd over pannen med linsene suspendert under det. Denne stilen gir et klart synsfelt uten en ramme som forstyrrer utsikten. Siden periferien er uavbrutt og lar deg konsentrere deg om banen foran deg, finner du ofte denne stilen på løpende solbriller og sykkelsolbriller.

Wraparound sports solbriller beskytter også synet mot perifert lys. Prøv et par solbriller og legg merke til at i motsetning til tradisjonelle herresolbriller, er øynene dine skjermet selv på sidene. Dette vil redusere belastningen på øynene og beskytte den ømfintlige huden rundt øynene mot solens skadelige stråler.

Handle vårt utvalg også for splintresikre polykarbonatlinser. Disse er slagfast og gjør sportsaktiviteter så mye tryggere.

BIKER SOLBRILLER

Vi tilbyr et utvalg av sykkelbriller og sykkelbriller for wannabe -syklisten, eller motorsykkelentusiasten. Disse biker -solbrillene har mykt skumpolstring på innsiden som forhindrer støv, rusk og vind i å skade øynene dine og ødelegge synet ditt.

POLARISERTE SPORTSBRILLER

Hvis det noen gang var behov for polariserte linser, ville det være i et par sportssolbriller for menn. Polariserte linser er designet for å eliminere gjenskinn fra vann, snø, veien eller sykkelen foran deg, osv. Siden sportssolbriller og motorsykkelbriller brukes til sport, er det fornuftig at reduksjon av gjenskinn ville være viktig.

Kombiner polariserte linser med UV -beskyttelse, så har du en trygg måte å nyte din favoritt tidsfordriv.

Se hele vårt utvalg av solbriller for herre her.