Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

9 mest populære kjedekjedetyper og kjedelenker for menn

Fra delikate sølvkjeder til tunge gullkjeder; kjeder er must for herrer. Men standard kjeder er kanskje ikke riktig for alle. Vi fordyper oss i den varierte verdenen av halskjeder, og mot slutten av denne guiden vil du kjenne forskjellen mellom en Figaro og en taukjede utenat, og ha en bedre ide om hvilken stil som passer deg best.

1 9 mest populære kjedekjedetyper og kjedelenker for menn1.1 Halskjede kjedetyper1.2 Hvilken kjedestørrelse og lengde trenger jeg?

Halskjede Kjedetyper

1. Kabelkjede

Også kjent som et ankerkjede. Den består av en serie identiske ovale lenker som er låst sammen i et ensartet mønster. Ideelle for anheng. Kabelkjeder er som en hvit skjorte – alle trenger en av disse i arsenalet sitt.

2. Kantkjede

Med sine sammenlåsende, identiske, flate og vridde lenker som ligger flatt mot huden din, er figarokjedet synonymt med maskulin sjarm. Det er skinnjakken av kjeder – edgy og alltid rebelsk.

3. Figaro-kjede

Denne italienske skjønnheten er en variant med buede lenker, med et rytmisk mønster av vekslende små og store ledd. Det er kjedens operasanger – melodiøs og fengslende.

4. Kulekjede

Laget av en serie metallkuler, er dette den sære kusinen i familien. Kulekjedet er det prikkede slipset av kjeder – morsomt, lekent og særegent.

5. Sporkjede

Sporkjeder er en tynnere versjon av kabelkjeden – en delikat streng av ensartede lenker, perfekt for de som foretrekker subtilitet. Det er den stille, minimalistiske detaljen – diskré og elegant.

6. Sildebeinskjede

Sildebeinskjedet, med sine flate parallelle lenker, etterligner skjelettet til en sild. Den er kjent for sin slanke, glatte tekstur og elegante utseende. De er ganske stive, som sørger for at fiskebeinskjeder vrir seg eller floker seg sjeldent.

7. Taukjede

Som navnet tilsier, ser taukjeden ut som et klassisk hampetau. I sin skinnende metalliske form, er den imidlertid selve symbolet på styrke og raffinement. Taukjedet er som en skreddersydd dress – alltid elegant og fantastisk.

8. Bokskjede

Den består av firkantede lenker koblet for å danne en kontinuerlig glatt kjede, og bokskjeden er det moderne, geometriske stykket i kjedesamlingen din. Det er de elegante solbrillene med svart kant i garderoben din – smarte og trendy.

9. Slangekjede

Med tett koblede bølgete plater ser slangekjedet ut som en slangekropp – glatt, fleksibel og føles behagelig mot huden din. På lang avstand ser det ut som én enhetlig form. Slangekjedet er som en silkelømmetørkle – luksuriøs og eksotisk.

Hvilken kjedestørrelse og lengde trenger jeg?

En kjede som er for stram kan få deg til å føle at du er i en brytekamp med en boa constrictor, mens er den for lang, kan den få deg til å føle som om du bærer verdens tyngde på skuldrene dine. For en detaljert veiledning om valg av riktig halskjede, sjekk ut vår "Skjedestørrelse og lengdeguide".

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.