Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

Betydningen av ringer på forskjellige fingre for menn

På hvilken finger bør du ha på deg ringen?

Internett er full a "gammel" visdom om hvilken finger ringer for menn skal brukes på, og hva slags type som passer til hvilken hånd. Noe av dette stemmer ... men mye er bare vrøvl. Før vi går inn på noen av de mer korrekte veiledningene som kan hjelpe deg å konstruere et finjustert budskap på knokene dine, la oss få en ting på det rene først: det er stilen din, historien din, og ingen kan si at du forteller den feil . Bruk en signetring på lilletåa om du vil. Det er ingenting som sier at det er en "feil måte" å pynte seg på.*

*Enkelte grupper og organisasjoner har regler for hvordan ringen skal vise frem varemerket.

Ringer sender et budskap. De indikerer om du er singel eller ikke, at du er uteksaminert fra et bestemt universitet, troskap, og til og med en fotballklubb eller din seksuelle preferanse (eller mangel på sådan). Hvorvidt folk skjønner budskapet eller ikke er ikke vesentlig. Du gjør som du vil.

1 Betydningen av ringer på forskjellige fingre for menn1.1 På hvilken hånd skal du ha på deg ringen?1.2 Hva betyr fingrene?1.3 Hva ringer betyr på dine fingre1.4 Generelle regler for herreringer1.5 Du spurte - vi svarte

På hvilken hånd skal du ha på deg ringen?

Enkelte kulturer skiller mellom maskuline og feminine hender. Det er ingen overraskelse at høyrehånden betraktes som den maskuline, som vi gjør mye rart med - så venstre blir den passive og en hjelpende hånd. Det er et lite såkorn av visdom her, selv om denne regelen overser helt venstrehendte.

Selv ambidekstre menn har en dominerende hånd. Dette er en lært ferdighet, og er ekstremt sjelden blant befolkningen. De aller fleste av oss har en dominerende hånd, og mens vi snakker beveger vi den rundt, gjør gestikuleringer og peker på ting. Vår dominerende hånd trekker oppmerksomhet. Derfor er den perfekt for å uttrykke noe. Dette er flott fordi vår ikke-dominante hånd er der de fleste av oss holder klokken, så dekorering av den dominerende hånden gir balanse.

En god tommelfingerregel er å betrakte din passive hånd perfekt for langvarig plassering, mens din dominerende hånd for kortsiktig plassering. Du vil at gifteringen din skal bestandig være på plass, så du vil ha den på ringfingeren på din passive hånd. Alt du setter på din høyre hånd vil bli skadet mens du går rundt og gjør mandige ting i løpet av dagen. Har du mottatt en familiesignet som arvestykke? Sett den på den passive pekefingeren eller lillefingeren.

Passive hånd
Identitet
Permanent
Den du er

Dominante hånd
Uttrykk
Midlertidig
Hvordan du føler deg

Hva betyr fingrene?

Kortversjonen

*Lillefingeren - Uttrykk - utstråler intellekt og kommunikasjonsevner. *Ringfingeren - Sivilstatus - dette er hvor du plasserer gifteringen. *Langfingeren - Individualitet - kommuniserer orden og mening. *Pekefingeren - Troskap - lederskap og ambisjon - hovedsakelig brukt til medlemsringer. *Tommelen - Karakterstyrke - viser viljekraft og fri tankegang.

Hva ringer betyr på dine fingre

Langversjonen

Lillefingeren

Noen utøvere av indisk filosofi forbinder lillefingeren med "jala", vannelementet. Vestlig tradisjon har en tendens til å assosiere lillefingeren med Merkur, den romerske guden for handel, økonomisk vinning, kommunikasjon og veltalenhet. Ringer på lillefingeren antas å betegne intellekt og list. Forretningsfolk i maktposisjoner, politikere, og andre glattsnakende menn med innflytelse blir ofte sett iført rosa ringer.

Lillefinger ringer fanger mye oppmerksomhet. Posisjonen på disse fingrene avslører mer av ringens overflate enn om de ble festet på langfingeren, og hvis du bare bruker én ring, er den langt nok unna rammen din til å være sin egen greie. Enkle glatte ringer passer bra på lillefingeren, men ingenting gir større "oomph" enn signetringer. Ettersom lillefingeren er den minst brukte delen av hånden din, vil komplekse design og overflater ikke plage deg så mye mens du utfører daglige gjøremål.

Ringfingeren

Ringfingeren er assosiert med "prthvi", jordelementet i indisk filosofi, mens vesten knytter den til Apollo, guden for musikk, sannhet, helbredelse og poesi med mer. Den er best kjent som fingeren du setter forlovelses- eller gifteringen din på når du har bestemt deg for å slå deg til ro. Dette er grunnen til at det nå ofte er forbundet med hengivenhet av alle slag.

Ektepar setter gifteringene på den; mange forlovede menn setter en forlovelsesring der; noen mennesker i seriøse forhold lover ikke ringer til de er klare til å ta skrittet fullt ut; og visse religiøse hengivne bærer renhetsringer.

Hva slags type ring du setter på din ringfinger er avhengig av din sivilstatus. Sjekk ut vår ultimate guide for forlovelsesringer for menn hvor vi går gjennom alt med dette temaet. Vi har også en artikkel om gifteringer.

Hvis du prøver å kommunisere at du er opptatt i et forhold, er det en enkel og glatt ring som sender budskapet. Vi er ikke vant til å se store signetringer eller komplekse utsmykkede ringer som indikerer forholdsstatus, så meldingen kan bli forvirret av et avvik fra normen. Men kanskje er det akkurat det du går for... det "kompliserte" forholdet mellom ringer.

Langfingeren

Det er ingen kulturell sammenknytning for å bære ringer på langfingeren, noe som gjør den perfekt for rene uttrykk. Det er ingen komplikasjoner du må ta hensyn til for å bruke en ring på langfingeren. Indisk filosofi forbinder langfingeren med ākāśa, rom- eller eterelementet, mens i vesten er det Saturn fingeren forbindes med.

Dens mangel på tradisjonell mening har ikke stoppet folk fra å gi den mening de siste årene. På grunn av dens plassering, anser mange dette betyr balanse, orden og formål, mens andre gir mening til størrelsen og fremtredenen, og assosierer langfingeren med individualitet, hensikt, personlig identitet og selvanalyse.

De fleste menn som bruker giftering eller forlovelsesring velger å ikke ha en ring på langfingeren på samme hånd, da dette kan skade begge ringene når de gnis mot hverandre. Husk også at ettersom pekefingeren er den mest aktive delen av hånden din, kan en stor, klumpete ring rett ved siden av den begynne å gnage etter en stund.

Legg merke til at en svart ring på langfingeren på høyre hånd er kjent som en "Ess ring", brukt av medlemmer av det aseksuelle samfunnet som en form for identifikasjon.

Pekefingeren

Tradisjonelt er denne fingeren reservert for signetringer som bærer familieemblemer. I noen europeiske monarkier var det ulovlig for bøndene å ha ringer av noe slag på pekefingrene, for ikke å forveksles med embetsmenn. En ring på pekefingeren kommuniserer lederskap, autoritet, ambisjoner og selvtillit.

Assosiert med vāyu, luftelementet i indisk filosofi, og med Jupiter- den romerske guden for himmelen, torden og gudenes konge i vest. Å ha en ring på pekefingeren betyr troskap. Klasseringer, brorskapsringer, klubbringer og andre signetringer som indikerer medlemskap i en organisasjon eller gruppe, bæres oftest på pekefingeren.

En ring plassert på pekefingeren har mye plass til å skinne. Avstanden mellom pekefingeren og tommelen er den mest aktive delen av hånden din, og avstanden gjør at nesten hele omkretsen av ringen er synlig. Det perfekte stedet å eksperimentere med komplekse design og store ringer, så slå deg løs.

Tommelen

Selv om den teknisk sett ikke er en finger, la oss behandle den som en for stilens skyld. Indisk filosofi forbinder tommelen med tejas, ildelementet. I vest er den knyttet til Mars, den romerske krigsguden. Å ha en ring på tommelen betyr viljestyrke, karakterstyrke, tankefrihet og selvhevdelse. Passende assosiasjoner ettersom tommelringer muligens er de minst vanlige, og gjør derfor et større inntrykk.

I enkelte kulturer er tommelringer et symbol på rikdom og påvirkningskraft. Jo mer bling på mannen, jo mer rikdom. Den tykkedimensjonen på tommelen og den ensomme plasseringen gjør at tykke ringer med utbroderte dekorasjoner egner seg godt. De vil ikke overstyre alt rundt dem. Men vær forsiktig med å bruke signetringer, fordi de har en tendens til å stikke ut på en finger som allerede er utstående.

Generelle regler for herreringer

Regler er laget for å brytes, en det hjelper å kjenne til reglene slik at du bryter dem bevisst. Om ikke, kan det fort se veldig unaturlig og vilkårlig ut, noe som ikke tilfører stilen din noe i det hele tatt.

Passelig til din Ramme

Om du er en høy og tynn mann, vil tykke ringer se veldig rart ut. De vil overstyre stilen din og se rotete ut. Om du er en kort og lubben kar, vil delikate og tynne ringer forsvinne helt. Ringer er ikke klestilbehøret som passe til det motsatte av din kroppsform.

Balanse er Briljans

Unngå å fylle opp den ene hånden og så etterlate den andre helt naken. Å fordele klestilbehør jevnt på begge hender gir et mye mer helhetlig inntrykk.

Matche Metaller

Som alle andre klestilbehør er det viktig å matche fargene. Sølvbelagt klokke, stål armbånd og stålringer ser mye bedre ut sammen enn en sølvring sammen med et rødt armbånd og ringer i alskens farger på regnbuen.

Hvis du vil blande farger, kan du blande sammen kalde farger med kalde metaller. Sølv og blått ser bra ut sammen, og det samme gjør gull og rødt. Du kan gå videre inn i kompleks fargekoordinering og blanding når du har det grunnleggende på plass, men å ha én sølvring i et hav av gull vil absolutt se ut som en forglemmelse. Hvis du vil bruke både gull og sølv, prøv å holde dem i balanse. På denne måten vil det se bevisst ut, og du får en fin spredning av kalde og varme toner.

Når du kjenner til disse beste fremgangsmåtene – disse ‘reglene’ – kan du bøye, eller til og med bryte dem hvis du velger det. Det er en stor forskjell mellom å bryte dem ved et uhell og bevisst trosse dem. Forskjellen ligger i historien du forteller når du blir spurt om det. Fordi tilbehør er noen av de beste samtalestarterne som finnes. Fortell historien din på din måte.

For enda mer informasjon og hjelp med å velge ring, les vår ultimate guide for herreringer her.

Du spurte - vi svarte

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.