365-dagers returrett
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle

Gifteringer for Herrer – Din ultimate veiledning

Din kjærlighetshistorie er ikke den samme som andre menn. Så gifteringen skal være noe spesielt for din anledning. Vi skal hjelpe deg å finne både den perfekte størrelsen, og den perfekte finishen for dine gifteringer for å starte evigheten med stil.

På en eller annen måte så har du funnet personen du ønsker å tilbringe resten av livet sammen med...og så fikk du et JA! Da er den enkle biten over.

Fra og med nå så har du et bryllup å planlegge. Nå er du vel sikkert opp til knærne med informasjon om blomstersatser, kaker og setekart. Men det er en ting vi kan hjelpe deg med å få på plass- Gifteringene.

“Med så mange ringer på nett, hvor skal jeg begynne?”, er vel spørsmålet du stiller deg selv akkurat nå. For det første, så må du slutte å prate med deg selv… det er det bare særinger som gjør. For det andre, så har vi laget en fullstendig guide for å hjelpe deg å velge ringene du skal leve med (til døden skiller oss ad).

Vi skal veilede deg gjennom alle trinnene som er involvert i å kjøpe bryllupsringer- fra å velge størrelse til å vedlikeholde dem. Les vår Alt-du-trenger-å-vite veiledningen om bryllupsringer for herrer, og hvordan finne den rette til din kjærlighetshistorie.

Hva er den Beste Bredden på Gifteringer for Herrer?

Når det gjelder å handle bryllupsringer for menn, så er det første steget å velge riktig bredde. Ringer er laget i en rekke forskjellige bredder, men vi skal fokusere på de mest populære- 4mm, 6mm, og 8mm.

 • Smale gifteringer- 4mm
 • Medium gifteringer- 6mm
 • Brede gifteringer- 8mm

Hvis du ikke er helt fremmed for ringer, har du sannsynligvis litt peiling på bredden du er ute etter. Ta en titt på ringsamlingen din, og bestem hvilken bredde du kan se deg selv ha på deg hver dag - for alltid. Du vil at bredden skal være komfortabel nok til daglig bruk uten å komme i veien for arbeidet ditt.

Hvis du ikke har ringer på nytt, eller hvis du handler etter partneren din, har vi funnet ut at de fleste menn kjøper bryllupsringer og forlovelsesringer som er minst 8 mm. Som en generell regel føler menn med lengre eller større fingre seg mer komfortable med en 8 mm, mens gutter med kortere og slankere fingre foretrekker en 6 mm.

Velg det riktige metallet for gifteringen

Nå som bredden er er på plass, er det tid for den artige biten ... velge metall. Dette påvirker selvsagt hvordan bryllupet ditt ser ut, men mer enn det påvirker det prisen og hvordan du tar vare på den.

Før du leser videre, Leter du etter en ring som passer til partneren din? Hvis svaret er ja, så har du allerede løst problemet. Velg nøyaktig samme metall, så er du ferdig. Hvis en eksakt match ikke er din greie, kan du likevel komplimentere partneren din med en matchende farge, matchende inngravering, eller en matchende finish.

Ettersom gifteringen du velger skal sitte på fingeren, vil du ikke ha en som vil være ubehagelig, forårsake en allergisk reaksjon, eller miste formen når du slår det mot noe hardt ... ved et uhell, selvfølgelig.

Gifteringer i Gull for Menn

Gifteringer i rent gull er myke, mister formen lett og er dyre. De fleste gullringer av høy kvalitet er 18 karat - noe som betyr at 18/24 eller tre fjerdedeler av legeringen (en blanding av metaller) er gull. For utseende av gull uten prislappen, se etter gullbelagte ringer.

 • Fordeler: Klassisk og tradisjonell for bryllup, sverter ikke lett
 • Ulemper: Dyre gifteringer i rent gull kan miste formen lett

Gifteringer av Platina for Menn

Platina er et sjeldent og solid metall som er mer verdifullt enn gull. I tillegg til sin sjeldenhet, er platina et utmerket valg til gifteringer for menn, fordi det er langt mer solid og holdbart enn gull.

 • Fordeler: Holdbar og sterk, allergivennlig for sensitiv hud
 • Ulemper: ** Dyrt, kan være tungt på grunn av dens tetthet

Gifteringer av Titan for Menn

Titan er et sterkt metall som er overraskende lett. En ring laget av titan vil veie omtrent ⅕ av en platina ring. Hvis du ikke har brukt ringer, eller er bekymret for følelsen av en tung ring, er en giftering i titan et solid alternativ.

 • Fordeler: Lett, veldig sterk, motstandsdyktig mot bøyning
 • Ulemper: ** Kan være dyrt, vanskelig å endre størrelse

Gifteringer i Sterling Sølv for Menn

de fleste gifteringer for menn laget av sølv for er 925 sølv, eller også kalt sterlingsølv. Dette betyr at 92,5% av metallet er sølv, mens resten er kobber. I motsetning til rent sølv, som er mykt, gjør tilsetningen av kobber sterlingsølv hard og motstandsdyktig, og et godt valg for en vielsesring.

 • Fordeler: Klassisk valg som giftering, solid og billigere enn gull
 • Ulemper: ** Utsatt for misfarging, kan bøyes og ripes med daglig slitasje

Gifteringer av Wolfram for menn

Ved siden av diamanter er wolfram det sterkeste materialet på jorden. Med mindre du vet hvor du skal kjøpe gifteringer laget av Vibranium, er wolfram så nær som du kommer til uknuselig.

Wolfram er også ekstremt ripebestandig og rimelig. Wolfram gifteringer vil ikke bøye seg ... så i en ulykke vil ikke ringen bli deformert og skade fingeren.

 • Fordeler: Allergivennlig, ekstremt sterk og ripebestandig
 • Ulemper: Vanskelig å endre størrelse, med ekstrem kraft kan den knekke (ikke bøye)

Mens de kommer med en prislapp å matche.

For oss så handler gifteringer om engasjementet bak det. Løftet du gir partneren din. For å matche styrken til det båndet, trenger du en giftering som er like sterk og fortsatt rimelig.

Gifteringer i Rustfritt Stål for menn

Når du hører rustfritt stål, tenker du sannsynligvis på kjøkkenutstyr - ikke smykker. Men for holdbarhet og kvalitet, så vel som utseendet, rustfritt stål er et alternativ til tradisjonelle gifteringer i platina og gull som du bør vurdere.

Tross alt, hvis det er solid nok til å bygge Empire State Building, kan metallet tåle det mest du utsetter det for.

De to mest brukte typene rustfritt stål i gifteringer for menn er:

 • 304 rustfritt stål - Bryllupsringer laget av rustfritt stål 304 har svært høy oksidasjons- og korrosjonsbestandighet, noe som betyr at de ikke ruster. Det betraktes også som allergivennlig.
 • 316 rustfritt stål - For høyere kvalitet på stål brukes 316L rustfritt stål. Det kalles ofte stål av kirurgisk kvalitet, fordi det brukes til å produsere kirurgiske instrumenter og er allergivennlig. Mens klor og saltvann kan skade rustfritt stål, har 316L større motstand mot korrosjon enn andre typer. En stor fordel hvis du glemmer å fjerne ringen din før du tar en svømmetur.

Ikke la holdbarheten på en giftering i rustfritt stål lure deg. Til tross for sin styrke, er det et ekstremt lett metall. Dette er viktig å tenkte på ettersom det er en ring du har på deg hver dag.

Mens hvert land har sine egne bryllupsskikker og tradisjoner, er det en ting alle har til felles - pris. Bryllup er dyre. I tillegg til at gifteringer i rustfritt stål er motstandsdyktige mot rust og flekker, er de også rimelige.

I sin naturlige sølvfarge får du en giftering som ser like flott ut som en platinaring uten den tilsvarende prislappen. Det samme gjelder en gullbelagt ring av rustfritt stål - styrken til stål med utseende av gull, uten å betale en formue.

Men ikke la alt dette snakk om styrke, holdbarhet og motstand gjøre deg for ivrig. Gifteringer laget av rustfritt stål er fremdeles smykker, og må behandles med forsiktighet. Kryptonitten for gifteringer i rustfritt stål er klor. eller det kan miste glansen.

Når det gjelder glans på gifteringer i hvilket som helst metall, er det flere utførelser å velge mellom.

 1. Polert Finish - Polert (eller høypolert) er det klassiske valget på gifteringer for menn, og beskriver ringer med en jevn og reflekterende finish. Du bør kunne se refleksjonen din i ringen. Ulempen er at riper vises lett.
 2. Matt eller Sateng Finish - Ringer og bryllupsbånd med matt eller sateng finish er også glatte å ta på, men er ikke like reflekterende som polerte gifteringer. Tenk på det som et tåkete speil - det diffunderer lys i stedet for å reflektere det. Det er lettere å skule små riper.
 3. Børstet Finish - For menn med en aktiv livsstil er gifteringer med børstet finish det beste valget, fordi det gjemmer riper bedre. Denne stilen er opprettet ved å bruke en stålbørste for å gi en subtil tekstur. Den har den samme myke glansen som en matt finish har.
 4. Kombinasjon eller blandet finish - Gifteringer for menn med en kombinasjonsfinish kombinerer to forskjellige utførelser. Det er ofte en blanding av en polert finish med satengdetaljer. Blanding av to eller flere typer gir gifteringen din ekstra tekstur, og gjør at den skiller seg ut fra andre ringer der ute.
 5. Hamret Finish - Denne finishen får navnet sitt fra de små bulkene rundt ringen. Teksturen ser ut som den ble laget ved å slå ringen med en hammer. Du får fortsatt glansen av en polert ring, men med ekstra tekstur som holder den fra å bli for lys.
 6. Detaljert finish - Dette er ikke nødvendigvis en finish - det er mer tilleggsdetaljene du får på gifteringer. Å legge til små steiner, tre eller graverte detaljer gjør gifteringen din enda mer unik og tro mot historien din.

Hva er Damaskusringer?

Damaskusringer er laget ved å brette to typer rustfritt stål sammen. Hver Damaskusring har et unikt mønster som ligner trekorn eller rennende vann.

De fleste Damaskusringer er håndlaget. Det er noe som kan påvirke prisen, og det er noe å tenke på når vi leter etter en virkelig enestående giftering.

Teknikken som ble brukt til å lage Damaskusringer er den samme som ble brukt til å lage sveisede sverd i det gamle Japan og Midt-Østen (hvor navnet Damaskus kommer fra).

Selv vikingene brukte Damaskusstål til å lage sverd. (Vi nordmenn kan ikke annet enn å nevne vikinger hver sjanse vi får.)

Selv om du ikke vil bruke ringen din som katanaen til en japansk samurai, kan Damaskusringen håndtere alt livet kaster på den uten å ruste. Som det meste laget av rustfritt stål har Damaskusringer en akilleshæl - klor og saltvann. Ta det av før du stuper i bassenget, så vil gifteringen din se like episk ut langt inn i fremtiden.

Damaskusringer Fordeler og ulemper
Fordeler

 • Solid med røtter i vikingtiden
 • Lett å ta vare på og holde rent
 • Unikt design

Ulemper

 • Vanskelig å endre størrelse
 • Må unngå klor og saltvann
 • Dyrere enn andre typer rustfritt stål

Slik Finner Du Riktig Ringstørrelse

Enten du leter etter noe enkelt, som en polert giftering av rustfritt stål, eller noe med litt mer pizzazz (men ikke for mye siden du bruker det hver dag), er den viktigste faktoren passformen.

Å finne den perfekte passformen er som å finne den perfekte partneren. Ikke nøy deg med hva som helst.

Bare fordi ringen glir på fingeren din, betyr ikke det at den er i riktig størrelse. Hvis gifteringen er for stort, kan det gli av når du vasker hendene. Hvis den er for liten, kan du stoppe eller skade blodsirkulasjonen.

For å finne riktig størrelse for gifteringen din , start med å laste ned vår Ringstørrelsesguide her , eller bestill en Når du har funnet størrelsen din ved hjelp av en av metodene i guiden, kan du sjekke størrelsestabellen for å finne hvilken størrelse giftering du skal handle etter.

For å få større nøyaktighet, må du måle fingeren når du ikke er for kald eller for varm. Varme forårsaker hevelse og kulde gjør fingeren slankere enn normalt.

Husk også å måle på slutten av dagen når fingeren din sannsynligvis er på det største. Om morgenen vil du oppdage at fingrene er mindre. Test det i morgen og se selv!

Hvis du kjøper gifteringer som en overraskelse eller en gave, og ikke er sikker på den eksakte ringstørrelsen, kan du begynne med gjennomsnittsstørrelsen.

Den vanligste størrelsen for en herrering er en T1 / 2 (UK-størrelse) eller 62,33 (EU-størrelse) eller en 10 (US-størrelse). Husk at en bredere ringvanligvis gir en strammere passform. De fleste menn går opp en halv størrelse når de går for en bred ring.

Stiler på Gifteringer for Herrer

Vent ... du trodde du var ferdig? Å velge en giftering handler ikke bare om utseendet - det må også være slitesterkt. Her er en oversikt over 4 av de mest populære stilene.

 1. Classic Court eller Comfort Fit Ringer - Denne stilen på gifteringer for menn er avrundet på innsiden og utsiden. Det er ofte kjent som 'Comfort Fit', fordi det bæres komfortabelt på fingeren og glir av og på relativt enkelt. Ettersom en giftering er noe du sjeldent tar av, handler det om komfort. Også kjent som 'Full Court' og 'Traditional Court', det er den vanligste formen og stilen på ringen.
 2. D-Shape eller Dome Ringer - Denne stilen på ringen er like populær som Full Court. I motsetning til en Classic Court, er utsiden av en D-formet ring rund, mens innsiden er flat. Dette gir den en kuppelform på toppen ... eller en D. En D-formet ring er perfekt for menn som ønsker en tettere passform uten å ofre den tradisjonelle formen på Comfort Fit. Med kuppelformede ringer er det mindre sannsynlig at de henger seg fast i klær eller og maskineri.
 3. Flat Ring - Det sier vel seg selv hva du kan forvente ut i fra navnet ... flat. Designet flatt både innvendig og utvendig. Flate ringer er kjent for å være behagelige å ha på, men det er mer sannsynlig at de kan hekte seg fast i klær og andre ting.
 4. Flat Court Ringer - Du kan tenke på Flat Court ringer som en omvendt D-formet ring- med en flat utside og en rund innside.

Det du kan gravere på en giftering for menn

I en tid med raske tweets og emojier forsvinner tankene raskt. Det gjør en inngravert giftering for menn enda mer personlig og permanent. Tenk på det som en annen måte å vise kjærligheten din, feire øyeblikket, og gjøre ringen din om til noe helt unikt.

Du vet hvem du er og hvilken historie du vil fortelle. Gifteringen din skal gjenspeile dette, og det er uendelig mange måter å tilpasse det på. Graver datoen for bryllupet ditt, eller forlovedenes initialer. Legg til GPS-koordinatene til stedet der du møttes første gang, eller bruk et ord som innkapsler historien din.

Hos Trendhim tilbyr vi lasergravering på innsiden av de fleste ringer for å gjøre bryllupsfeiringen din enda mer komplett.

Ikke sikker på hva du skal skrive? Sjekk ut 30 forslag for inngravering her.

Utradisjonelle Gifteringer for Menn

Historien din er noe helt unikt for deg, og gifteringen bør også være det. Hvis du ikke er interessert i den tradisjonelle stilen, kan du sjekke ut 2 av våre favorittalternativer for unike alternative gifteringer.

Gifteringer av Silikon for Menn

Silikonringer er både behagelige å ha på, lette i vekt, og er fleksible og trygge å ha på mens du trener eller når du jobber med hendene. Det er ikke nødvendig å ta silikonringer av i dusjen eller ved bassenget, fordi materialet er vanntett.

I tillegg er ikke silikonringer strømledende og trygge for de som arbeider rundt strøm og lyn. Thor skulle hatt en sånn.

Gifteringer av Keramikk for Menn

Å ha på seg keramiske ringer er en opplevelse i seg selv. Disse er designet så lette at det kan føles som om du ikke har på deg noe i det hele tatt. En stor fordel ettersom du skal bruke den hver eneste dag.

Ettersom keramikk ikke er metall, forårsaker de ikke problemer for mennesker med hudallergi, og er derfor allergivennlige. Keramiske ringer er heller ikke strømledende, og du trenger ikke å fjerne dem om du jobber med elektriske apparater.

Slik Rengjør du Gifteringen Hjemme

Uansett hvilken type giftering du bestemmer deg for - fra wolfram- titan- gull eller rustfritt stål - er det viktig å holde det rent. Følgende metode er trygg for de fleste typer gifteringer, noe som betyr at den ikke skader juvelene eller steiner (hvis ringen din har det), eller riper i metallet.

 1. Hell varmt vann i en liten bolle og tilsett noen dråper mild såpe.
 2. Dypp en myk og lofri klut i såpevannet, og tørk forsiktig av ringen til den er ren. Du kan også bruke en myk tannbørste på rue overflater.
 3. Skyll bryllupsbåndet med rent varmt vann, og bruk fingeren til å gni bort såperester.
 4. Tørk ringen godt med et rent håndkle, og la den lufttørke før du bruker den.

Ikke bruk blekemiddel, klor, eller aceton til å rengjøre gifteringen din (eller hvilken som helst ring!). Disse harde kjemikaliene kan bryte ned metallet i tingen din ... til og med rustfritt stål. Du bør også unngå slipemidler som natron eller tannkrem, fordi de kan skrape opp metallet.

Du Spurte- Vi Svarte

Hvor kan jeg kjøpe gifteringer for menn på nett?

Trendhim har et bredt utvalg av gifteringer for menn i rustfritt stål, keramikk, silikon og titan.***

Hva er forskjellen på gifteringer og bryllupsringer?

Gifteringer er ofte referert til som bryllupsringer. De settes på ringfingeren på venstre hånd for å markere at du er gift og er ikke lengre på beite.

Enten du ser butikken kalle ringene for bryllupsringer eller gifteringer, så har dette ingen betydning for design og kvalitet.


Hvilken finger skal du ha gifteringen på?

De fleste menn verden over setter gifteringen på ringfingeren på venstre hånd. Det er tradisjon å sette ringen på den fjerde fingeren på hånden, men dette er en regel som ikke er støpt i stein.


Hva er en unik giftering for menn?

Alt som bryter med tradisjon vil bli betraktet som en unik giftering. Prøv silikon, gummi, eller til og med keramiske ringer om du ønsker noe annerledes. Eller se etter en i slitesterk rustfritt stål med mønster, eller gravering som skiller den ut ifra andre ringer.

Det samme gjelder farge. Skal du virkelig ha en unik ring, så kan du gå for blått, rødt, eller til og med svart. Dette er ikke de tradisjonelle fargene, men det vil absolutt gi deg den unike stilen du er ute etter.


Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig