Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Digitale Klokker

Før i tiden stolte mennesket på at solen kunne fortelle tiden. Så oppfant mennesket klokken. Så bestemte mannen seg for å feste klokken til håndleddet. Men så kom den digitale klokken – et strålende vidunder av ingeniørkunst og oppfinnsomhet som revolusjonerte tidtaking med sin suverene nøyaktighet og lang levetid. På 80-tallet kom fantastiske design, og nå er de tilbake på moten med massevis av retrosjarm å tilby. Utforsk vårt utvalg av høykvalitets digitale klokker for menn her.

kr
kr
18 varer

Digitale klokker: Retro Tidtaking

Det ultimate tidløse tilbehøret

Disse håndleddsfestede vidunderne har fortalt tiden siden begynnelsen av den digitale tidsalderen. De er langt fra å være bare relikvier fra fortiden. Disse små underverkene er tilbake på moten, og klare til å vise deg hva klokken er – uansett tid på døgnet.

Funksjon møter mote

Digitale klokker er mer enn bare en retro moteerklæring. De er den perfekte blandingen av form og funksjon, med funksjoner som vil gjøre selv den mest avanserte smarttelefonen sjalu. Trenger du en stoppeklokke? Jepp. Vekkerklokke? Det kan du vedde på. Kalkulator? Noen modeller har til og med dette.Og la oss ikke glemme selve høydepunkte: den tilfredsstillende pipetonen du får hver time.

Med den ubestridelige "kule" faktoren

Ingen kan nekte på at digitale klokker har en viss retrosjarm over seg. Enten du rocker en klassisk Casio eller et slankt, moderne design, vil folk legge merke til det, og når de gjør det, vil du være klar med et vitende nikk og et lurt glis fordi du er en del av den eksklusive digitale klokkeklubben.

Gå aldri glipp av et slag

Med en digital klokke på håndleddet går du aldri glipp av noe – et møte, treningsøkt, eller hva det nå er du alltid kommer for sent til. Disse klokkene er kjent for sin nøyaktighet, så du trenger aldri å bekymre deg for at klokken går fort eller sakte. I tillegg kan du stille inn flere alarmer, slik at du aldri vil sove for lenge (eller sove nok) igjen.

Holdbarhet som ikke kan slås

Husker du da du ved et uhell mistet smarttelefonen og knuste skjermen?Det vil ikke skje med en digital klokke. Disse urverkene er bygget for å vare, med robust design og vannmotstand som tåler tidens tann – og noen fall i ny og ned.

Den perfekte samtalestarteren

Å bruke en digital klokke er som å ha et stykke historie på håndleddet. Det er en samtalestarter, en måte å knytte bånd til andre fans på, og et subtilt nikk til dagene da teknologien var enklere – en tid før sosiale medier fylte oss med tvil. I tillegg trenger du aldri å bekymre deg for at noen sveiper klokken din for å sjekke Instagram-feeden deres.

Skaff deg en digital klokke

Omfavn retrosjarmen til den digitale klokken, og opplev den tilfredsstillende lyden av en godt utført jobb. Du kommer alltid i tide – eller i det minste vet du nøyaktig hvor sent du er.