Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Smykker til nesepiercing

Sjekk ut vårt utvalg av smykker designet for nesepiercinger for menn – fra kirurgiske stålbøyler og skruer til studs laget av rent titan, tilgjengelig i forskjellige farger og stiler. Sørg for at nesen din forteller historien din, og finn det perfekte smykket til nesepiercingen din her.

9 varer
9 varer
Viser 9 av 9 produkter

BLI MED I GJENGEN

Bli med i Trendhim Tribe for å få nyheter om kommende produkter, stiltips og triks, eksklusive rabatter og mer!

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

Smykker til nesepiercing for menn

Da punkerne kom på 70-tallet skjøt populariteten til nesepiercinger for menn i været. Det riktige smykket kan utgjøre hele forskjellen når du skal skape en unik og tøff stil. Velg mellom studs, bøyler, skruer og mange flere - alt designet for å gi deg et nytt og spennende uttrykk. Tilgjengelig i kirurgisk rustfritt stål og rent titan i et bredt spekter av farger og stiler. Sørg for å velge en størrelse og stil som passer komfortabelt, og utfyller din ansiktsform og personlige stil. Enten du foretrekker et subtilt og enkelt utseende, eller noe mer dristig og iøynefallende, finner du det perfekte smykket til nesepiercingen din her.