Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Smykker til øyenbrynspiercing

Fra buede kirurgiske stålstenger til svarte titanperleringer – hvordan du velger å dekorere øyenbrynet ditt sier sitt. Finn neste smykke til øyenbrynspiercingen din her, med kvalitetsgaranti.

10 varer
10 varer

BLI MED I GJENGEN

Bli med i Trendhim Tribe for å få nyheter om kommende produkter, stiltips og triks, eksklusive rabatter og mer!

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

Smykker til øyenbrynspiercing for menn

Øyenbrynspiercinger er spesielt populære blant menn, og de riktige smykkene kan utgjøre hele forskjellen for å skape en unik og tøff stil. Når det gjelder å velge smykker med piercing for øyenbryn for menn, er det mange alternativer tilgjengelig, inkludert buede og sirkulære vektstenger, enkle bøyler og perleringer. Tilgjengelig i kirurgisk stål og titan, kommer de i en rekke farger og overflatebehandlinger for ekstra stil. Det er viktig å velge en størrelse og form som sitter komfortabelt og utfyller din ansiktsform og personlige stil. Enten du foretrekker et subtilt og enkelt utseende eller noe mer dristig og iøynefallende, finnes det et smykkealternativ for øyenbryn for enhver mann. Så hvis du har en øyenbrynspiercing, utforsk vårt utvalg av smykkealternativer og velg det perfekte smykket for å heve stilen din.