Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

RYGGSEKKER FOR MENN

Vårt utvalg av ryggsekker dekker både modeller i kanvas og ekte okselær. Du kan bruke filtrene under hvis du er på jakt etter en spesiell type ryggsekk.
Alle modellene er på lager, og det er ingen toll.

33 varer
33 varer

BLI MED I GJENGEN

Bli med i Trendhim Tribe for å få nyheter om kommende produkter, stiltips og triks, eksklusive rabatter og mer!

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

SKINN RYGGSEKK TIL MENN

Hos Trendhim selger vi både ryggsekker til menn i kanvas og i skinn. En ryggsekk i kanvas er praktisk, liten og lett, i motsetning til en skinn ryggsekk som er til den kresne mann som ønsker noe spesielt.

Alle våre skinn rygsekker er laget i 100% ekte okseskinn, og de aller fleste er behandlet slik at skinnet fremstår glatt og ensartet, hvilket gir god beskyttelse mot vind og vær.


SKULDERVESKE / RYGGSEKK KOMBI

Som noe helt unikt selger vi skinn vesker som ved første øyekast ligner en alminnelig skulderveske, men med skulderstropper gjemt inde i vesken, så den også lett kan brukes som ryggsekk.

Det gir en allsidig veske, som du kan bruke til mange forskjellige formål.

VEDLIKEHOLDELSE AV RYGSEKKER

Skinn og kanvas skal naturligvis ikke behandles og vedlikeholdes likt.. Nedenfor givr vi noen gode råd til både kanvas ryggsekker og lær ryggsekker, så du får mest mulig ut av vesken din.

KANVAS RYGGSEKKER

Kanvas er et tekstil materiale fremstilt hovedsakelig av lin, og skal behandles på samme måte som andre tekstilmaterialer.

Impregneringsspray er ikke nødvendig på en kanvas ryggsekk

Unngå alle former for kjemikalier og rengjøringsmidler. Hold deg til varmt vann så mye som mulig.

Ved flekker som varmt vann ikke kan klare, kan det brukes en smule mildt vaskepulver blandet med vann, på en tannbørste. Børst forsiktig flekken vekk.

SKINN RYGGSEKKER

Jo mer behandlet skinnet på ryggsekken er, jo mindre skinnpleie er nødvendig. Behandlet lær er ofte glattere og mer ensartet på overflaten.

Bruk Impregneringsspray når du mottar vesken.

Unngå alle rengjøringsmidler og kjemikalier.

Lær har ikke godt av for mye sollys, eller for mye varme i lengere tid.

Ubehandlet skinn med tørr, matt og ru overflate har godt av lærfett. Bruk kun naturlige pleie materialer til formålet.

En sterkt uttørket skinn ryggsekk kan oppfriskes med lærolje. Eventuelt lærfett etterpå.

STØRRELSESGUIDE TIL RYGSEKKER

Alle mål på våre ryggsekker er opplyst under hver veske, under overskriften “Mål”. Målene er angitt i høyde (X), dybde (Y) samt bredde (Z). De tre mål er vist på bildet nedenfor.

HVOR SKAL EN RYGGSEKK HENGE?

En av de ting man kan være i tvil om, når man kjøper en ny ryggsekk, er hvor langt oppe eller nede den skal henge. Der er ingen riktige eller gale svar, og det er simpelthen en smaks sak. Som tommelfingerregel henger en skinn ryggsekk dog lavere på ryggen, enn en ryggsekk i kanvas. Alle ryggsekker fra Trendhim kommer med justerbare stropper, så du selv bestemmer lengden.Se hele vårt utvalg av bager for menn her.