Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

Årets populære solbriller for menn

De hotteste trendene basert på vårt salg og forskning

1 Årets populære solbriller for menn1.1 Topp 10 solbrilletrender for menn i 20221.2 Farge1.3 Gate stil1.4 Tykke rammer1.5 Brynlinje1.6 Kantete1.7 Runde1.8 Sammenleggbare solbriller1.9 Lette rammer1.10 Polarisering1.11 Trestegner1.12 Ikke sikker på hva som er riktig for deg?1.13 Bli med i gjengen

Topp 10 solbrilletrender for menn i 2022

Vi er ute av burene våre, og det vises. De fleste stedene er åpne slik at vi kan slippe løs dyret som har vært innestengt i to år. Fri til å streife rundt og mingle igjen, vi feirer livet med stil.

Stil er ikke noe som én person kan endre på et innfall. Det er et kulturelt fenomen som gjenspeiler vår tidsånd. Vi har lengtet etter å være frie og uttrykke oss selv veldig lenge.

Nå kan vi det.

Farge

Det var en tid da hver mann hadde sorte solbriller. De er trygge. Sort passer til alt. Om de ikke var sorte, var også blåtonede pilotbriller med stålramme en vanlig klassiker.

Men slik er det ikke lenger. Vi ønsker å uttrykke oss. Være høylytt. Vi kommer ut av kokongene våre for å bli sett. Vi har sittet lenge nok i skyggen.

Fargerike innfatninger og linser er overalt i år, og den eneste måten å fremheve deg selv på er å bli enda dristigere.

Gate stil

Noen stiler er klassiske til stagnasjon. De har funnet formen sin og er ganske fornøyde der de er. Ingen endring nødvendig.

Nyere stiler er fortsatt i endring. Det er her kreativiteten skjer. Det er her du får interessante nye former, fargekombinasjoner og passformer.

Disse stilene er kun for de som er modige nok til å bruke dem – for å være annerledes. Trendsetterne og banebryterne. Dette er ikke typiske bestefar-briller. De er dine.

Tykke Rammer

Populære på 70-tallet, tykke hornbriller er tilbake. Dette er ikke bare solbriller, de er en uttrykksform. Øynene er et speil av sjelen. På disse skjønnhetene er det de utsmykkede rammene som trekker oppmerksomheten innover.

Fet, høy og umiskjennelig.

Brynlinje

Et snev av 50-talls stil sniker seg inn på listen. Kanskje det er forbindelsen til internasjonale menn av mystikk eller den ubestridelige intelligensen som følger med å bære dem ... vi vet ikke.

Brynlinjer kom først på markedet under metallmangelen på 50-tallet, da verden så vidt begynte å finne ut hva de skulle gjøre med dette nye vidundermaterialet – plast.

Men brynlinjer er selvfølgelig oppdatert og oppgradert i forhold til forgjengerne.

Kantete

Denne artikkelen startet med å hevde at etablerte stiler ikke innoverer. Det er ikke helt sant. Det gjør de... bare gradvis.

Klassiske stiler blir mer spennende. Firkantede pilotbriller, sekskantede linser, kanter overalt (bortsett fra der de berører ansiktet ditt, selvfølgelig).

Runde

Runde solbriller går ikke gjennom en subtil transformasjon som de klassiske stilene ovenfor, men de nyter en merkbar økning i popularitet.

De ble sett på som eksentrisk før, men stadig flere menn ser at de passer ganske bra til ansiktsformen deres. Kanskje det er fordi pandemien etterlot de fleste av oss med litt mer polstring i kinnene..?

Sammenleggbare Solbriller

De fleste tradisjonelle solbriller brekker eller deformeres ganske lett.

*Bortsett fra våre, selvfølgelig. Våre er solide.

Sammenleggbare solbriller er bygget for å klemmes inn i lommen og kan tåle ganske mye press utenfra uten å ta skade. De har hengsler over nesen og omtrent halvveis ned i tinningene. Kortere spakpunkter gjør det mindre sannsynlig at de brekker eller deformeres, og de tar ikke mer plass enn ett objektiv og rammen rundt.

Nå trenger du ikke lenger henge dem rundt halsen eller uheldigvis sette deg på dem. Brett dem sammen, legg dem i frontlommen, og kom i gang med dagen. Så enkelt som det. Bare vær forsiktig rundt nøkler...

Lette Rammer

Det er irriterende. Du har vært ute hele dagen, du kommer hjem, tar av deg solbrillene, og du har smertefulle røde flekker på nesen.

Vekten betyr noe.

Sterke lette materialer som aluminium og titan gir elegante og komfortable solbriller. Bruk dem hele dagen uten å merke at de er der. Verdt det.

Polarisering

Det var en tid da polarisering kostet en arm og et bein. Takket være fremskritt innen produksjonsteknologier og belegningsteknikker, kan du nyte fordelene med polariserte solbriller og fortsatt beholde alle lemmer.

Polarisering reduserer gjenskinnet fra gjenstander som vann, snø og polert metall. Tilbringer du noe tid utendørs vil du føle forskjellen. Mye mindre belastning på øynene, mye færre tilfeller av tørre øyne, og mye større komfort.

*Merk: de kan også blokkere lyset fra skjermen på smarttelefonen din... men du bruker for mye tid på den tingen uansett. Du er utendørs. Nyt utsikten.

Trestegner

Solbriller med trestenger er unike per definisjon. Hvert tempel av naturlig tre har et distinkt mønster av fibre, noe som gjør ditt par helt unikt.

Tre har høyere overflatespenning enn plast eller metall, så de holder seg på plass bedre enn de fleste andre solbriller.

Bærekraftig, rimelig, komfortabel, unik... Hva er ikke å like med dette?

Ikke sikker på hva som er riktig for deg?

For alt om solbriller, les vår ultimate guide til solbriller her.

BLI MED I GJENGEN

Vi publiserer jevnlig lister som denne, tips, triks, guider, artikler bak kulissene og nye produktsamlinger, og de første som vet om dem alle er våre medlemmer i Trendhim Gjengen.

Registrer deg nedenfor og få plass på første rad til alt nytt.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.