Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

Solbriller – Formen som passer best til ditt ansikt

Finn det perfekte paret for deg i henhold til formen på ansiktet ditt.

Vi spurte den københavnske profesjonelle MUA og stylist Cianne Denize om hennes tips om å velge riktig par solbriller for enhver manns ansiktsform – enten det er firkantet, rektangulært, avlangt, ovalt, rundt, diamant, hjerte eller en hvilken som helst type trekant – uten å måtte prøve dem først.

1 Solbriller – formen som passer best til ditt ansikt1.1 Den ovale ansiktsformen1.2 Firkant, rektangulær eller a-trekant ansiktsform1.3 Rund eller avlang ansiktsform1.4 Hjerte-, diamant- eller v-trekant ansiktsform1.5 Hva om ansiktet mitt ikke er perfekt?

DEN OVALE ANSIKTSFORMEN

Hva er en oval ansiktsform?

"I et ovalt ansikt er lengden på ansiktet lengre enn bredden på kinnbeina. Denne fyren har også en bredere panne sammenlignet med kjevelinjen.»

Solbriller for en oval ansiktsform

“Det er en velbalansert ansiktsform og ser bra ut med de fleste solbriller.

Det beste solbrilleparet bør fremheve de sterke sidene i ansiktet ditt og bagatellisere de svakere. Dette betyr at menn med et ovalt ansikt bør legge til vinkler til de myke kurvene.

Kjøp solbriller som er geometriske, rektangulære eller litt firkantede som pilotsolbriller

FIRKANT, REKTANGULÆR ELLER A-TREKANT ANSIKTSFORM

Hva er en firkantet ansiktsform?

"Den firkantede ansiktsformen er preget av en sterk kjevelinje og definerte kinnben."

Nyanser for en firkantet ansiktsform

"Når du kjøper solbriller for et firkantet ansikt, velg runde kanter for å myke opp de skarpe ansiktstrekkene. Kjøp dråpeformede eller runde linser.

Solbriller med tynnere innfatning, som de laget av metall, får ansiktet til å virke mykere uten å miste det maskuline uttrykket fra en firkantet ansiktsform.

Unngå firkantede eller rektangulære former fordi de får hodet til å se kort ut ved å fremheve vinklene i ansiktet ditt. Og ingen vil ha et kort hode."

RUND ELLER AVLANG ANSIKTSFORM

Hva er en rund ansiktsform?

«Menn med et rundt ansikt har mye til felles med det ovale. Den er preget av myke egenskaper og en lett buet kjeve- og pannelinje.

Kinnbeina er vanligvis større, og den lille pannen er nesten symmetrisk til kjevelinjen.»

Solbriller for en rund ansiktsform

«Gå for vinkler! Nøkkelen til solbriller for menn med runde ansikter er å få ansiktet til å se lengre ut.

Hvis du har en rund ansiktsform, bryter rektangulære og firkantede rammer opp mykheten, slanker kinnene og hjelper ansiktet ditt til å se tynnere og lengre ut.

Kantete og geometriske solbriller legger til skarpere linjer for å skape en balanse mellom de runde kurvene i ansiktet ditt og de rene linjene i innfatningene. For menn gir tykkere rammer også bredde.

Solbriller for menn med fargegraderte glass gir enda et nivå av forlengelse.

Unngå runde solbriller eller andre par som fremhever rundheten og kurvene i ansiktet.»

HJERTE-, DIAMANT- ELLER V-TREKANT ANSIKTSFORM

Hva er hjerteformede ansikter?

«Menn med hjerteformede ansikter har brede panner og bryn sammenlignet med kinnbeina og spisse haker.

Noen stylister anser dette for å være den mest allsidige av alle ansiktsformer, men jeg tror den ovale ansiktsformen er like lett å finne solbriller til.»

Solbriller for Hjerteformede Ansikter

«Menn velsignet med et hjerteformet ansikt ser best ut i mellomstore solbriller som balanserer ut den lille haken og den store pannen og brynet.

Aviator solbriller ser bra ut og har en bredere nedre halvdel som balanserer ut bredden på haken.

Jeg foreslår å unngå mørkere farger fordi de bryter med linjene i ansiktet. Gå heller for kantløse eller lyse rammer. Hvis du ikke liker solbriller uten ramme, velg en tynn metallramme.

Og ikke kjøp runde solbriller fordi de trekker oppmerksomheten mot pannen og får den til å virke større.»

HVA OM ANSIKTET MITT IKKE ER PERFEKT?

Hva skjer når ansiktsformen din har trekk som gir deg komplekser?

Ingen er perfekte (som i forlengelsen betyr at alle er det). Vi har alle noe vi ønsker å skjule eller, hvis det er umulig, trekke oppmerksomheten bort fra. Vi spurte Cianne Denize om styling tips hun er med på alt fra Netflix-serier til magasinredaksjoner.

  • Large Nose – «For menn med stor nese, bruk solbriller men brynlinjer. Dette trekker oppmerksomheten mot øynene og ørene og bort fra nesen.»
  • Stor panne – «Hvis du er bekymret for at pannen din skal få all oppmerksomheten, kan du gå for et par aviator-solbriller. Denne stilen ser bra ut på de fleste ansiktsformer og distraherer fra en stor panne.»
  • Smale øyne - "Hvis øynene dine er tett sammen, bruk et par solbriller med klare rammer. Unngå alt som er for bredt, ellers vil du ende opp med å se skjeløyd ut.»
  • Small Face – “Når du vil få ansiktet ditt til å se lengre ut, ta tak i et par solbriller uten innfatning eller solbriller med høy nesebro. Disse trekker oppmerksomheten mot kanten av ansiktet ditt i alle retninger.»

Hemmeligheten bak vellykket netthandel er å vite hva du leter etter. Det, og sjenerøse returbetingelser uten spørsmål. Vi har sistnevnte, og når det kommer til å handle solbriller for menn, vil denne artikkelen hjelpe deg med førstnevnte.

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.