BESTILL INNEN 16:00 ONSDAG, 3. FEBRUAR- SÅ MOTTAR DU FØR VALENTINSDAGEN
365-dagers returrett
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
BESTILL INNEN 16:00 ONSDAG, 3. FEBRUAR- SÅ MOTTAR DU FØR VALENTINSDAGEN
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle

Designet av en eventyrklar klokke

Bli med inn i designstudioet vårt og se hvordan tilbakemeldinger fra kundene blir til et nytt armbåndsur fra Seizmont.

Kapittel 1: Det hele begynte med deg

Visste du at mye av inspirasjonen til våre design kommer fra sånne som deg? Bakgrunnen for dette armbåndsuret var at spurte vi entusiaster og eventyrsøkende menn om hva som var viktig for dem. Det viktigste spørsmålet var - "Hvordan designer du et iøynefallende armbåndsur som også ser bra ut med dress?"

Disse gutta ville ha noe som kunne gjøre vennene deres sjalu; en klokke fullstappet med funksjoner, som samtidig skulle være stilfull nok til å kunne fungere både på kontoret og på fest. Dette måtte være en klokke som kunne gjøre mer enn bare én ting.

Så snart vi samlet sammen researchen vår, forsto vi at denne nye klokka ville passe perfekt inn i produktlinjen til Seizmont. Dette ville nemlig gi oss mulighet til å gjøre noe litt dristig og vågalt.

Om du hadde blitt gitt samme oppgave, hva ville du gjort? Kommenter her.

Kapittel 2: Skisser

Når vi lager skisser, tar vi ideer og gjør dem om til noe mer håndfast. Vi vet at vi ønsker å bruke rustfritt stål, fordi det er både solid og holdbart. Reimen ønsker vi å utføre i skinn av samme grunn – skinn er både slitesterkt og komfortabel. Andre detaljer – som krona og viserne – utformes også i dette steget.

Så var det kompasset...

  • Hvor stort skal det være?
  • Hvor lite kan det være og fortsatt være brukbart?
  • Hvor stort kan det være uten at det blir klumpete?
  • Apropos klumpete... hvordan vil det rustfrie stålet påvirke tyngden?

Kapittel 3: Er det størrelsen som teller?

Skissene forteller oss at vi må prøve ut ulike typer kompass før vi kan gå videre. For å få til det, har vi kontaktet produsenten og bestilt ulike modeller for testing.

Det finnes ingen snarvei til godt design, og det er denne klokka et godt eksempel på. For å endre størrelsen på kompasset, måtte også alt annet endres – fra urkassa til reimen. Men det er nettopp i denne fasen vi kan tillate oss slikt.

Kapittel 4: 3D-printing og flere endringer

Dette er vår favorittfase. Her kan vi se skissene bli gjort om til tekniske 3D-tegninger som vi kan printe. I denne fasen ser vi også nærmere på ulike skinntyper, overflatebehandlinger og visere – vi ser etter detaljer som kan gjøre denne klokka unik. Selv om vi digger denne fasen, er den på ingen måte en problemfri fase.

Etter den første 3D-printingen, fant vi ut at hele greia rett og slett måtte forstørres. Klokka må være robust, og også se ut som den er det.

3D-printingen er et fantastisk arbeidsverktøy. Bare tenk om vi måtte gå gjennom hele produksjonen før vi kunne få et skikkelig innblikk i hvordan resultatet ville se ut. Kostnadene i en slik prosess ville vært helt enorme.

Kapittel 5: Kalkulert risiko

De første prøveproduktene har ankommet! Det er fantastisk å se hvordan kompasset er inkorporert i klokka – det fungerer som det skal, og gir akkurat den vibben vi var ute etter. Mennene vi har snakket med sier også at de ønsker noe som får vennene deres til å ta en ekstra titt, og gjerne bli litt misunnelige. Vi tror dette designet kan gjøre akkurat det.

Vi gjør fortsatt endringer i denne fasen. Finishen på urkassa var ikke helt slik vi ønsket, så vi går for ulike alternativer med både børstet og polert stål. Dessuten var spenna for stor, og måtte derfor skiftes ut. Selv om alle reimene kommer med en mekanisme som gjør dem enkle å skifte ut, tar vi fortsatt en liten risiko ved å gå for den grå varianten.

Kapittel 6: Hva nå?

Med disse siste endringene på plass, starter vi produksjonen! Vi håper på å ha kompassklokkene klare for salg ved slutten av sommeren.

Vi kan nærmest ikke vente. Kan du?

Chapter 7: Heisan! Kompassklokker er på plass

Helt siden begynnelsen så har vi hentet inn feedback fra deg for å skape en kompassklokke for menn som ville gjøre dine venner misunnelige. En klokke som er fullstappet av funksjoner og samtidig ser lekker ut sammen med dressen eller en blazer.

Nå er ventetiden over! Vi er stolte av å introdusere våre nyeste tillagte produkter til vår samling av herreklokker- med urkasser utført i solid rustfritt stål, ekte lær, og pålitelige bevegelser med Miyota 2035 quatz.

Hva du gjør videre er opp til deg.

Sjekk ut våre nyeste urverk skapt for eventyr her.

Fortell oss hva du synes

Vi er alltid på utkikk etter gode ideer. Hva er din idé?

*Ved å registrere deg med e-postadresse godtar du våre Retningslinjer for personvern og du godtar å motta nyheter og tilbud på e-post. Du kan melde deg av når du vil.

Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig