Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Gule lommetørkler

Gule lommetørkler er en flott måte å legge til litt farge og stil til ethvert antrekk. Enten du vil ha en lys gul farge eller en mer dempet nyanse, har vi et bredt utvalg av gule lommetørkler å velge mellom. Våre lommetørkler er laget av høykvalitetsmaterialer og er perfekte for enhver anledning, fra formelle til uformelle. Legg til en gule lommetørkle til dressjakken din for å gi antrekket ditt det lille ekstra.

kr
kr
18 varer

Gule lommetørkler som tilfører stil og eleganse

Gule lommetørkler er en perfekt måte å legge til et snev av farge og stil til ethvert antrekk. Med sitt klassiske utseende og elegante design kan disse lommetørklene brukes både til formelle og uformelle anledninger.

Kjøp kvalitet med våre Gule lommetørkler

Dette utvalget av gule lommetørkler er av høy kvalitet og vil gi deg god valuta for pengene. Laget av materialer av høy kvalitet og med nøye detaljer som er utført, vil du føle deg trygg på at du har gjort et klokt kjøp når du legger et gult lommetørkle i lommen.