Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Gullfargede lommetørkler

Gi antrekket ditt et løft med våre gullfargede lommetørkler. Disse elegante tilbehørene er perfekte for enhver anledning og vil legge til en touch av luksus til din stil. Våre lommetørkler er laget av høykvalitetsmaterialer og er enkle å brette og style. Enten du skal på en formell begivenhet eller bare ønsker å legge til litt ekstra stil til hverdagsantrekket ditt, vil våre gullfargede lommetørkler være det perfekte tilbehøret.

kr
kr
8 varer

Gullfargede lommetørkler

Bring et snev av eleganse og raffinement til ethvert antrekk med vårt fantastiske utvalg av gulllommer. Våre Gullfargede lommetørkler er laget med materialer av høyeste kvalitet og har vakre design som vil utfylle enhver dress eller jakke. Enten du kler deg for en spesiell anledning eller bare ønsker å legge til et snev av raffinement til hverdagsutseendet ditt, er våre gulllommeruter det perfekte valget.

Løft stilen din med Gullfargede Lommetørkler

Fullfør ditt fantastiske ensemble med vår utsøkte kolleksjon av Gullfargede lommetørkler. Laget av de fineste materialene og pyntet med intrikate design, vil lommerutene våre gi et snev av klasse og raffinement til ethvert antrekk. Enten du foretrekker et minimalistisk utseende eller noe mer forseggjort, har vår kolleksjon av Gullfargede lommetørkler noe for enhver smak og stil. Ikke gå glipp av muligheten til å heve stilen din med våre elegante lommer.