Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Rosa lommetørkler

Skap et sofistikert utseende med vårt utvalg av rosa lommetørkler. Disse elegante tilbehørene er perfekte for enhver anledning, fra formelle til uformelle. Våre rosa lommetørkler er laget av høykvalitetsmaterialer og kommer i ulike nyanser og mønstre. Legg til et snev av farge og stil til antrekket ditt med et rosa lommetørkle fra vår kolleksjon.

kr
kr
25 varer

Kjøp stilige rosa lommetørklær for menn online

Gi antrekket ditt det lille ekstra med et rosa lommetørkle. Denne fargen representerer romantikk, lidenskap og stil, og vil absolutt tiltrekke seg oppmerksomhet. Hos oss finner du et stort utvalg av rosa lommetørklær i ulike nyanser og mønstre, perfekt for enhver anledning.

Tidløst tilbehør med rosa lommetørklær for menn

Rosa lommetørklær for menn har blitt et tidløst tilbehør i moteverdenen, og det med god grunn. Det kan være det lille ekstra detalj i antrekket som skiller seg ut og gir en unik stil. Velg mellom vårt utvalg av rosa lommetørklær og la det representere din unike personlige stil.