Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Lommetørkler av lin

Oppdag vårt utvalg av lommetørkler i lin, perfekt for å fullføre ethvert antrekk. Våre lommetørkler i lin er laget av høykvalitetsmaterialer og kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre. Enten du vil ha en klassisk hvit lommetørkle eller en mer dristig farge har vi det du trenger. Bestill nå og legg til et stilig og funksjonelt tilbehør til garderoben din.

kr
kr
24 varer

Lommetørkle av lin for menn

Oppgrader din stil med våre elegante lommetørkler i lin. Med en mengde farger og mønstre å velge mellom, finner du en stil som passer perfekt til ditt antrekk og personlighet. Lin er en pustende og myk material, som gir deg en sofistikert look hele dagen. Våre lommehankler er av høy kvalitet og vil vare lenge. Perfekt gave til en venn eller partner, eller en liten detalj som vil sette prikken over i-en på ditt eget antrekk. Utforsk vårt utvalg av lommetørkle lin for menn og gi din stil et løft!