Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 40 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

7 TIPS | HVORDAN FJERNE LUKT FRA DIN SKINNBAG

Med riktig tilnærming kan du få skinnet til å lukte friskt som tusenfryd om sommeren uten å skade det. Her får du en guide til å fjerne vond lukt:

1. Begynn med rengjøring

Start med å tørke av eksteriøret og interiøret forsiktig med en myk og fuktig klut. Dette vil fjerne overfladisk smuss og støv som kan forårsake vond lukt.

Finn ut hvordan du får skinnet ditt til å vare.

2. Lufttørking

Skinn trenger frisk luft av og til. Åpne baggen din i et godt ventilert område og vekk fra direkte sollys i noen timer. Dette kan gjerne vond lukt uten å måtte bruke sterke kjemikalier.

3. Natronens magi

Natron, også kalt baking soda, er en naturlig luktfjerner. Slik bruker du det:

  1. Fyll en liten tøypose eller en gammel sokk med natron.
  2. Legg det inn og lukk baggen tett.
  3. La det ligge over natten eller i et par dager mens du sjekker lukten jevnlig.
  4. Etter hvert vil natronen trekke til seg den vonde lukten slik at den lukter godt etter hvert.

4. Vuder skinnrens

Dersom lukten vedvarer, kan du vurdere å bruke en skinnrens for å fjerne lukten. Du bør bestandig teste dette på et lite område først for å sikre at det ikke legger igjen flekker på skinnet.

5. Vedlikehold og stell

Etter rengjøring kan du bruke en skinnbalsam. Dette sørger for at skinnet ikke tørker ut etter rengjøring og beholder den friske fargen og teksturen.

6. Unngå lukt i fremtiden

For å unngå at skinnet lukter i fremtiden, kan du legge i cilica gel pakker i baggen forå tiltrekke seg fukt. Oppbevar baggen på et kjølig og tørt sted, og virder å fylle den med papir for å unngå fukt, og at den holder formen.

7. Få profesjonell hjelp ved tvil

Hvis lukten ikke forsvinner og du er redd for å skade skinnet, ta den med til et renseri som spesialiserer seg på skinnprodukter som kan rengjøre den uten å ødelegge baggen.

Skinn er et naturlig materiale som krever skånsom behandling - spesielt når det gjelder lukt. Følger du disse trinnene, kan du være sikker på at din skinnbag holder seg luktfri og beholder sin karakter i mange år fremover. Se vår kolleksjon av skinnbagger av høy kvalitet her, og finn ut hvilke 7 bager alle menn bør ha her.

Siste artikler

1 7 tips | hvordan fjerne lukt fra din skinnbag