365-dagers returrett
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449 -
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Billige sløyfer
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Solbriller
Vesker
Ørepynt
57 98 93 95
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle

Helbredende Edelstener for Menn – Hvilke Egenskaper Har Edelstener

Det er mange myter om edelstener som gir deg fokus og mot, eller intellekt og kjærlighet. Å finne den rette for ditt håndledd krever tid og tålmodighet. Vår omfattende veiledning gir deg alle detaljer om armbånd med påståtte helbredende edelstener, og hvorfor de er så spesielle.

Det er lett å tro at det er bare kvakksalvere som benytter seg av edelstener, og folk som er dypt interessert i å lære seg alle på navn som Downward God og Paripurna Navasana. Men kreftene fra disse stenene har prydet verdenshistorien lenge.

For eksempel vikingene (selvfølgelig må vi nevne våre forfedre her) lovpriste Karneol, Jet, Granat, og Rav for deres skjønnhet, og de mystiske egenskapene de trodde stenene hadde. I dag er det fortsatt mange som tror at edelstener kan hjelpe med alt i fra intelligens til selvtillit.

Enten du leter etter et armbånd med edelstener på grunn av de magiske kvalitetene, eller rett og slett fordi det ser bra ut, så skal vi gå nøye gjennom alle myter bak disse edelstenene, og hjelpe deg til å finne den rette for din stil.

Før vi begynner, så er det viktig å bemerke seg at vi skriver om edelstener og deres helbredende kraft for moro skyld. Om du er i den situasjonen at du trenger fysisk, mental, eller emosjonell støtte, så vennligst ta kontakt med din fastlege eller en terapeut.

Hva er Forskjellen på Edle og Delvis Edle Stener?

Når du handler helbredende armbånd eller andre{ module = link | text = armbånd med steinperler, | newTab = true | type = category | id = 18 }} så vil du komme borti uttrykkene "dyrebare steiner", "delvis edle stener", og eksklusive edelstener. Å vite hva disse betegnelsene betyr – og hva de eventuelt har til felles – kan vi på denne måten hjelpe deg med å finne de riktige til din samling.

Hva er Dyrebare Steiner?

Å inndele dyrebare og delvis dyrebare stener betyr ikke at den ene er mer viktig enn den andre. Derimot så betyr det at dyrebare stener er mer verdt enn delvis dyrebare. Det viktigste er først og fremst smak og behag.

Det er 4 typer steiner som kan kalles for dyrebar: Rubin, Safir, Smaragd, og Diamanter. Disse vil bestandig ha en høyere kostnad enn stener som blir kalt delvis dyrebare.

Hva er Delvis Dyrebare Stener?

Alle stener som klassifiseres som delvis dyrebar er de som ikke er opplistet under dyrebare stener. De er langt mer tilgjengelig og er ofte bruke i smykker for menn.

Devis dyrebare steiner er blant annet Ametyst, Aventurin, Kalsedon, Krysokoll, Citrin, Granat, Hematitt, Jade, Jasper, Lapis Lazuli, Malakitt, Obsidian, Onyx, Rhodonitt, Tigerøyet, Topas, Turkis, og en lang liste med andre.

Hva er Edelstener?

Nå som vi har definert dyrebare stener og delvis dyrebare...hva er edelstener?

Betegnelsen edelsten brukes på stener som er slipt og polert til bruk som utsmykning. De er også kjent som perler og juveler, og kan være laget av mineraler, steiner, og til og med rav.

Alle dyrebare og delvis dyrebare stener som er slipt og polert til å brukes på smykker kan kalles for edelstener. Alt av stener som brukes til halskjeder, ringer eller armbånd kan kalles for edel. Enkelte edelstener er organiske som perler og rav. I Danmark er vi godt kjent med rav i og med rav ettersom vi finner mye av dette ved kysten.

Hva er forskjellen på Krystaller og Stener?

Med mindre du er geolog, er du sannsynligvis mer interessert i kvaliteten på steinen - de 'magiske' egenskapene den skal ha - i stedet for den vitenskapelige klassifiseringen. Men for de av dere som er interessert, er hovedforskjellen mellom steiner og krystaller at en krystall kan identifiseres som en enkelt krystall (ett materiale). Krystaller har fasetter på overflaten, og er vanligvis klare nok til å se gjennom.

Stener er vanligvis laget av mikroskopiske krystaller som henger sammen. Ta for eksempel granitt. Denne steinen er laget av et mylder av krystaller - inkludert kvarts - som binder seg sammen.

Når det er sagt, brukes ordet ‘stein’ også for å beskrive helbredende krystaller. Forvirret? Vi skal forklare. Det viktigste når du leter etter krystaller eller stener, er om du liker dem eller ikke. Kan du se for deg stenen som en del av historien din? Hvis du svarer ja på det ... så spiller det ingen rolle om det er en dyrebar stein, edelsten, eller bare en stein du fant på en tur langs kysten.

Hvorfor Bruke Helbredende Armbånd?

Enten du tror på edelstenens helbredende kraft eller ikke, er det umulig å benekte stilen som det rette armbåndet gir håndleddet ditt.

Hos Trendhim tror vi på at de rette tilbehørene hjelper deg å fortelle din historie – hjelper deg å fange øyeblikket, og uttrykke deg selv. Som om ikke dette der nok, er det en hel verden av mennesker der ute som tror at steiner kan forårsake alt fra balanse til helbredelse.

For mange er det å bære et helbredende armbånd med edelstener en måte å beskytte, rense, og frigjøre negativ energi som kan ha negative konsekvenser i livet. Ta for eksempel hematittsteiner. Denne steinen er kjent for å ha sterk jordingsenergi, som utvikler fokus og konsentrasjon hos brukeren. Å bruke et Hermatitt-armbånd rundt håndleddet ditt vil sette deg i konstant kontakt med disse stenene, og da vil de (om det er sant eller ikke) hjelpe deg til å holde deg sentrert.

Mange helbredende armbånd er koblet til chakraene. Dette er de 7 energipunkter som balanserer ryggraden. Av og til kan disse punktene komme ut av balanse. Bruk av steiner og krystaller sies å gjenopprette denne balansen, og holde strømmen av energi gjennom hele kroppen. Med et chakra armbånd, ser du 7 forskjellige stenperler som representerer chakra punktene..

Virker Helbredende Stener?

Det er det første spørsmålet vi stilte oss når vi dykket inn i dette emnet ... og for å være ærlig, det er ingen vitenskapelig forskning som sier at de fungerer. Men som alle andre ting som faller utenfor normalen, ligger gjerne makten i placebo effekten man får.

Det er ikke helt gær'nt å tro at stener og krystaller har energi som kan hjelpe med å få balanse i livet. Ta ditt armbåndsur som et eksempel. Om du bruker en med batterier og kvartsbevegelser, så bruker den mest sannsynligvis kraften av krystaller for å holde koll på tiden.

Når det gjelder klokken din, sender batteriet strøm til kvartskrystallen gjennom en elektronisk krets, som forårsaker vibrasjoner med presis frekvens (32 768 ganger / sekund). Kretsen teller vibrasjonene som skaper elektriske impulser per sekund. Pulsen driver den lille motoren som spinner klokkens hender - og gir nøyaktig tidtaking (frem til batteriet er tomt).

Derfor er det ikke umulig å forestille seg at bruk av edelstener og krystaller på armbånd kan ha samme effekt. Energien du avgir hver dag, samhandler med steinene på en måte som får dem til å frigjøre energien tilbake. Det er en dialog mellom kroppen din og armbåndet. En som kan kanskje endre historien din i fremtiden.

Slik finner du det beste Helbredende Armbåndet for deg

Å velge en edelsten på grunn av dens energi eller helbredende egenskaper kan være overveldende. Før du kjøper ditt neste armbånd, bruk litt tid på å utforske steinens iboende egenskaper. Bestem deg for hvorfor du vil ha det, og hva du håper det vil tilføre livet ditt.

Husk at når det gjelder tilbehør, er det ikke noe hierarki av edelstener og krystaller. Velg armbåndet som taler til dine intensjoner, og til slutt samsvarer med historien du vil fortelle. Det er selvfølgelig en bonus hvis det ser bra ut i tillegg.

Ta en titt på de mest populære edelstenene for helbredende armbånd for menn nedenfor. Finn den som tilfører noe til(eller trenger mer av) livet ditt.

Informasjonen nedenfor er kun for anekdotisk informasjon. Hvis du trenger fysisk, mental eller følelsesmessig hjelp, vennligst kontakt legen din eller en lisensiert terapeut.

Stenene og Egenskapene

 • Hematitt - Fokus - Disse steinene sies å kunne styrke forbindelsen til jorden og gi deg mot. Det er også sagt at det er en effektiv stein for å stimulere fokus og konsentrasjon.
 • Agat - Tillit - Agat brukes som beskyttelsesstein. Det forsterker visdom, mot og konsentrasjon.
 • Ametyst - Jording - Ametyststein er beryktet for å jorde brukeren, og forbedre kreativiteten og lidenskapen. Mange tror også at den kan styrke intuisjonen og bidra til å sette tanker i verk.
 • Tigerøye - Tapperhet - Selve navnet på denne steinen høres voldsomt ut. Tigerøyesteiner er beryktet for å bygge selvtillit, bringe lykke, og øke motet i møte med vanskeligheter.
 • Lava - Styrke - Akkurat som den brennende væsken som formet den, er lavasteiner symboler på styrke og besluttsomhet. Det kan være lurt å tilsette noen dråper eterisk olje i lavastein perlene dine. Deres porøse natur holder på oljen, og frigjør duften gjennom hele dagen for de ekstra fordelene med aromaterapi.
 • Jaspis - Stabilisering - Jaspis stener sies å gi ro og absorbere negative vibrasjoner. Disse halvedelstenene oppmuntrer også til ærlighet og organisering ... ikke dårlig for et armbånd.
 • Onyx - Styrke - Onyx er en av de mest kjente edelstenene, og påståtte egenskaper med å gi deg styrke. Det er en stein som skal angivelig gi deg selvtillit og øker mot, selvkontroll og visdom.
 • Lasurstein - Anti-stress - Lasurstein er beryktet for å frigjøre stress, oppmuntre medfølelse, sannhet og selvtillit.


Flere helbredende stener og egenskaper

 • Apatitt- Intellekt- Apatitt antas å være en helbredende stein som utdyper selvuttrykk, øker motivasjonen og fjerner forvirring, slik at kreativitet og intellekt kan blomstre.

 • Obsidian - Klarhet - Obsidian -steiner sies å stimulere til utforskning og indre styrke. Legenden forteller at denne steinen kan hjelpe deg med å oppdage ditt sanne jeg.

 • Sodalitt - Rolig - Mange tror at Sodalittsteiner har en evne til å gjenopprette orden i kaos, og bringe balanse i livet.

 • Rose Kvarts - Love - Rose Quarts er kjent som kjærlighetssteinen. Det sies å gjenopprette harmonien og oppmuntre følelser av indre fred.

 • Turmalin - Forståelse - Turmalin edelstener sies å oppmuntre til selvtillit, toleranse og medfølelse.

 • Klar Kvarts - Rensing - Klar kvarts blir ofte referert til som den ultimate healeren på grunn av dens evner til å absorbere, frigjøre og endre energi. Den er beryktet for å balansere og forynge de fysiske, følelsesmessige og mentale tilstandene.

 • Aventurin - Flaks - Aventurin er velstandens edelsten. Det sies også at den kan fremme utholdenhet ... som sannsynligvis er hvor velstanden virkelig kommer fra.

 • Citrin - Kreativitet - Citrinstein sies å rense chakraene, øke kreativiteten, og tiltrekke seg rikdom.

 • Karneol - Motivasjon - Karneolstener er beryktet for å gi mot, og øke motivasjonen for suksess.

 • Amasonitt - Beroligende - Amazonitt edelstener bæres for sine beroligende egenskaper. Denne steinen skal visstnok hjelpe deg med å se begge sider av et problem, og finne en balansert løsning.

 • Aquamarine - Kraft- Aquamarine er en edelsten av kunnskap og mot. Denne steinen er myteomtalt å kunne berolige sinnet, skjerpe ditt intellekt, og hjelpe deg med å se gjennom forvirrende avgjørelser.

 • Azurite - Renser - Azuritestein ble før i tiden trodd å kunne rense kroppen for negativ energi og avlaste stress.

 • Howlite - Inspirasjon og kreativitet - Howlite steiner sies å styrke hukommelsen, øke ønsket om kunnskap og øke din kreative side.

 • Fluoritt - Klarhet - Ifølge myter skal Fluoritt brukes for å øke konsentrasjon og selvtillit.

 • Granat - Energigivende- Granat er en edelsten som visstnok renser energien din, og gir balanse i chakraene dine. Det er også kjent for å øke mot og tillit.

 • Unakite - Egenkjærlighet - Unakite er en stein som vi alle kan ha nytte av om ryktene stemmer. Mange tror denne halvedelstenen kan fremme selvaksept og helbredelse, og er kjent for å fjerne negativ energi.

 • Rodonitt - Medfølelse - Rhodonittsteiner helbreder og balanserer energi mens de stimulerer kjærlighet til seg selv og andre.

 • Lepidolitt - Bevissthet - Lepidolitt brukes ofte i tider med forandring. Denne halvedelstenen sies å bringe følelsesmessig helbredelse og redusere stress.

 • Smaragd - Samhandling - Smaragd er kjent fra filmen Wizard of Oz . Disse edelstenene påstås å kunne gi deg lojalitet, ubetinget kjærlighet og oppmuntre til vennskap.

Slik Rengjør du og Lader opp Helbredende Armbånd

Uansett hvor helbredende og mektige du tror at armbåndet ditt er, blir de ikke rengjort av seg selv. For å rengjøre perlearmbånd må du skrubbe forsiktig med en myk klut og varmt vann, med en liten mengde av mild såpe.

Forskjellen på å bruke et armbånd med helbredende stener og "vanlige" stenperler er meningen bak. Om du kun er interessert i hvordan smykket ser ut, er det nok å holde det rent og følge instruksene, here så kan du velge og vrake i smykker hos oss. Men om du har valgt et armbånd i håp om at stenene kan tilføre noe i livet ditt...så må du vurdere å lade det.

Hvis du allerede er skeptisk til helbredende steiner og armbånd, så vil sannsynligvis de følgende ladetipsene ikke gjøre deg mindre skeptisk. Men de vil ikke skade heller.

Selv om det ikke er noen vitenskapelige studier om de iboende helbredende egenskapene til edelstener, har det ikke stoppet folk gjennom historien fra å tro på dem.

Å lade steinene i armbåndet ditt er en fancy måte å si at du hjelper til med å gjenopprette magiske egenskaper steinene kan ha. Det er to enkle måter å lade edelstener på: måne eller salvie.

Den enkleste måten å lade helbredende edelstener på er ved fullmåne. Alt du trenger å gjøre er å plassere armbåndet ditt i direkte måneskinn, og vente 6-12 timer. Men dette kan være en kinkig metode for oss nordmenn...spesielt om sommeren her til lands hvor det nesten ikke er mørkt om natta.

Å smøre på salvie er en annen metode for å lade helbredende steiner. Start med å tenne salvie og så blås ut flammen. Hold armbåndet ditt i røyken, og vri det slik at hver perle får røyken på seg.

Fordelen med begge disse metodene er at de ikke skader armbåndet eller misfarger perlene.

3 Ting å se etter når du handler Helbredende Edelstener

 1. Kostnad - Med mindre du er typen som har råd til diamanter rundt håndleddet ditt, bør ingen edelsten sette deg i gjeld. De fleste av disse steinene er ikke sjeldne (til tross for deres antatte kraft), så kostnadene bør ikke hindre deg i å finne armbåndet som fungerer for deg.

 2. Passform & Lås - Uansett hvor mye kraft steinene antagelig har, eller hvor mye håp du har for at de vil fungere, hvis armbåndet ikke passer eller holder seg på håndleddet ditt, er det ikke verdt det . Når du handler på nettet etter armbånd til menn med edelstener, eller med helbredende stener, må du lese produktanmeldelser, eller kontakte kundestøtte for mer informasjon om hvordan du finner riktig passform, og om låsen er sikker eller ikke.

 3. Ekthet - Dette er en av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du handler perlearmbånd med helbredende edelstener eller krystaller. Natursteinens ekthet er det som skiller armbåndet ditt fra et som ikke er naturlig. Mange steiner du finner på markedet, har blitt varmet opp og farget for å få en dypere farge. Selv om denne praksisen er vanlig, er den noe å være klar over.

Helbredende Armbånd og Din Historie

For indianere og andre folkeslag har edle- og delvis edle stener blitt brukt som gjenstander for helbredelse og kraft. Selv om det ikke er noen vitenskapelige studier som beviser den faktiske effektene av å bruke krystaller og steiner til helbredende formål, er det studier som peker på placebo effekten som man kan oppleve av å bruke slike smykker. Men du må ikke se på slike smykker som lureri, eller bare noe du innbilder deg heller. Det er faktisk noe i det å ha tro på at det fungerer.

Kanskje det er nettopp dette som er poenget med helbredende edelstener- historien du ønsker å fortelle deg selv.

Armbåndet du velger og stenene det består av blir en del av din reise. Om du bærer armbåndet for å få økt selvtillit og fokus, så er dette din sak. Det viktigste er at du bærer armbåndet for din egen del...magiske krefter eller ikke.

Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig