Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss

TOPP 10 TILBEHØR FOR MENN SOMMEREN 2024

Ettersom solen stolt tar sin plass på himmelen, og dagene strekker seg til lyse kvelder, er det på tide å utstyre seg med tilbehør som ikke bare skrur opp varmen på stilen din, men som sprer litt praktisk magi inn i de lange sommerdagene.

Enten du er på stranden, spaserer i byen eller griller i bakgården, har vi satt opp de perfekte følgesvennene dine for solfylte eventyr i juni.

1 Topp 10 tilbehør for menn sommeren 20241.1 #1 solbriller1.2 #2 et halstørkle1.3 #3 en strå fedora1.4 #4 et lerretsbelte1.5 #5 et pustende armbåndsur1.6 #6 bukseseler1.7 #7 kabelorganisator i skinn1.8 #8 gravert vannflaske1.9 #9 crossbody bag1.10 #10 armbånd i naturstein

#1 SOLBRILLER

Viktig for dem som tror øyekontakt er like overvurdert som UV-stråler. Bruk dem for å skygge deg for solens ståler, og for å se mystisk stilig ut mens du kjøper dagligvarer.

#2 ET HALSTØRKLE

Your personal thermostat. Ideal for turning the heat up on your style while turning down the temperature around your neck.

Plus, it's a stylish bib for ice cream drips.

#3 EN STRÅ FEDORA

Vipp hatten til sommeren med en fedora hatt av strå. Det er din første forsvarslinje mot solen, og en idiotsikker sjarmforsterker.

#4 ET LERRETSBELTE

Fordi tyngdekraften jobber hardere om sommeren.

Dette beltet er en stilig forpliktelse til å holde shortsen din der den skal være under dine mest vågale sommereventyr.

#5 ET PUSTENDE ARMBÅNDSUR

Hold tiden uten å miste roen. Nylon puster, er svettebestandig og kan kastes rett i vaskemaskinen.

Perfekt for mannen som planlegger en travel sommer.

#6 BUKSESELER

Det er noe med bukseseler som gir en mann en unektelig verdighet.

Perfekt når du trenger å holde alt oppe mens du slipper håret løst.

#7 KABELORGANISATOR I SKINN

For mannen som har et like flokete liv som hodetelefonene hans. Løs ut minst ett av disse problemene med luksuriøst skinn.

Hold ledningene og roen likt sammensatt.

#8 GRAVERT VANNFLASKE

Hold deg hydrert på en måte som gjør at du skiller deg ut. Det er som en helsedrikk på farten fordi juni kan være en skikkelig brennhet, og du er for kul til å visne.

Få flasken gravert for et ekstra lag med klasse.

#9 CROSSBODY BAG

En skulderveske er din mobile kommandosentral. Fra solkrem til smarttelefoner – hold det nødvendige i nærheten og hendene dine frie.

#10 ARMBÅND I NATURSTEIN

Ingenting slår Moder Jords kreativitet. Ikke bare er naturstein enestående av natur, de er upåvirket av varme eller svette og holder seg kjølige å ta på.

Perfekte eksempler på suveren sommerstemning.

Dette utvalget av essensielle tilbehør vil sikre at juni ikke bare er utholdelig, men rett og slett herlig. Fra praktiske tilbehør som holder teknologien organisert til stilstifter som holder deg kjølig i varmen, vil disse valgene være din billett til en stilig sommer.

Ikke bare slå varmen - spankulere gjennom den med stil og et smil!