Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)

Valentinsgaver til Han

Fra Dansk- designede klokker og ringer, halskjeder og armbånd, finn gaven til han som betyr noe til Valentinsdagen.

Ah, Valentinsdag. En feiring av kjærlighet, hengivenhet og romantikk ... og din sjanse til å vise han hvor heldig han er å ha deg! Enten du kjøper til en mann som er en entreprenør og forretningsmann, eller en elskelig latsabb som bare henger i sofaen hele dagen, er den viktigste gaven tiden dere tilbringer sammen.

Men la oss være ærlige ... tid sammen er flott, men hvem vil ikke bli bortskjemt den 14. februar? Det er der vi kommer inn.

Fra inngraverte klokker med klokkeskrin til dansk-designede ringer, dette er våre forslag til hva du skal kjøpe til Valentinsdagen. Og gavetipset kommer fra damene som jobber på vårt hovedkontor ... gi ham gaven noen dager før den 14. som en mild påminnelse om å kjøpe noe til deg! Eller gi den med en egen ønskeliste som en ikke så mild påminnelse.

Og for gutta som feirer SAD (det er Single Awareness Day), kan ignorere alle de romantiske tingene nedenfor og heller unn deg selv noe fint i år.

Valentinsdag Klokker

Der er ingen fasitsvar på gaver til Valentinsdag – lommebøker,skjerf, og til og med toalettmapper kan være aktuell. Men hva om han ikke trenger noe av dette? En klokke vil helt sikkert fange blikket og minne ham om hvor verdifull tiden dere tilbringer sammen er. Du må kanskje minne han på sistnevnte da han kan fort bli for begeistret for klokken.

Velg blant klassikerne som en Aviator, månefase eller lommeur. For noen mer mote-fremover, sjekk ut den automatiske skeleton klokker. Leter du etter en klokke som er unik og stilig? Oppdag en 24-timers klokke med singel viser. Vi er sikre på at ingen av dere vil se på klokker på samme måte igjen.

Hvis det er snakk om et nytt forhold hvor du vil ikke skremme han vekk med en dyr klokke, men likevel ikke vil nøye deg med en konfekteske fra Rema 1000... ta en titt på våre klokkereimer. De er en enkel måte å fortelle ham at du tenkte på ham uten å bruke for mye penger. I tillegg kan du endelig få klokken hans til å matche skoene. Vinn-vinn.

Beskytt Klokkesamlingen Hans denne Valentinsdagen

Hva om du allerede har kjøpt han en klokke forrige valentinsdag? Eller har han en han elsker og aldri vil vurdere å bytte ut? For denne karen så kan vi foreslå en klokkeboks.

Enten han trenger en boks som rommer 3 eller er stor nok til å romme 20, så vil en klokkeboks vise at du la litt ekstra omtanke bak gaven din i år, ettersom du la merke til at klokkesamlingen hans er viktig for han.

Gi klokkebokser og displayesker til kjærester, pappaer, brødre, bestevenner, ektemenn og til og med din favorittmedarbeider. Fra roterende bokser til reisevesker, så trenger du aldri å bekymre deg for at du kjøper det samme til alle.

Gi en Personlig Gave på Valentinsdagen med Inngravering

Når du gir gaven et personlig preg, forvandler du den fra en gave til et minnesmerke. Og du minner ham (enda en gang!) Om hvor flott du er, og hvordan du gikk den ekstra milen for å gi en spesiell gave på Valentinsdagen.

Og det er ikke bare tie bars og dog tags som du kan personalisere. Inngraver initialene på et nytt skinnbelte eller på en kortholder av rustfritt stål.

Vil du at han aldri glemmer bryllupsdagen igjen? Inngraver datoen på baksiden av en klokke slik at han alltid vil huske ... eller i det minste ikke ha en unnskyldning for å glemme.

Er det en gave som er mer synonymt med Valentinsdag enn smykker? Kanskje sjokolade og blomster ... men smykker er der oppe på toppen. Enkelte menn bruker denne romantiske dagen til å fri. Dessverre kan vi ikke forutsi fremtiden og har 0 anelse om hva han vil gjøre 14. februar. Beklager.

Det vi kan gjøre er å introdusere deg til et fantastisk utvalg av herreringer tilgjengelig i titan,keramikk, sterlingsølv og rustfritt stål. Fra ringer med naturstein til signetringer som egner seg til inngravering, så kan du være sikker på å finne en ring som passer stilen hans.

Og hvem sier at du ikke kan fri til han? Kjøp et rustfritt stålarmbånd som er en ideell gave for et livslangt forhold.

Kanskje du liker forslaget, men er ikke helt klar til å sette en ring på fingeren enda? Da kan du heller skjemme han bort med samlingen vår av halskjeder laget av sølv- og gullfarget rustfritt stål og håndlaget armbånd med naturlige, polerte steiner på Valentinsdagen.

Vil du gi en ekstra personlig gave i år? På enkelte utvalgte varer så kan du inngravere navnene deres, initialene, en spesiell dato, eller en liten hemmelig melding som er meningsfylt for dere begge.

For forretningsmannen som tilbringer de fleste dager i dress, sjekk ut inngravering for mansjettknapper i en rekke stiler, former og farger. Disse er spennende gaver til de andre mennene i livet ditt også. Hvem vil ikke ha litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet på Valentinsdagen?

Idiotsikre gaveideer til ham på Valentinsdag

Til menn som det er vanskelig å kjøpe gaver til, så har vi gjort det enkelt ved å bryte ned listen over idiotsikre gaver han vil like på Valentinsdagen.

 • ** Armbånd ** - Hvis dere bare har vært sammen i en kort periode, så er et armbånd veien å gå. Vårt varierte utvalg har både formelle og uformelle armbånd og flotte
  mansjetter. Alt laget for å vare.
 • ** Lærveske ** - Hvis du har vært sammen i evigheter, så bør du vurdere å bruke penger på en skinnveske. Fra
  bagger til den alltid praktiske
  ryggsekken, så er skinnveskene våre laget slitesterke og holder formen for å tåle hans daglige rutine. Enten han pendler til jobb eller skal på trening så er en
  allsidig veske viktig for å ta vare på de tingene han tar med seg, og er tilgjengelig når han trenger dem.
 • ** Socks & Boxers ** - Vi vet at disse 2 gavene var nok ikke det du så for deg i begynnelsen. Men tro oss... han vil definitivt sette pris på oppgraderingen, og det er en gave han faktisk vil bruke!
 • ** Barbering & Skjeggstell ** - Få mannen din til å se bra ut og og lukte godt med helt naturlige produkter som dufter maskulin sandeltre og sedertre.
  Dette er gaver som han kan bruke hver dag og alltid tenke på deg.
 • ** Dresstilbehør ** - Enten gaven gjelder for ektemann, far eller brødre, så er det bestandig populært å få klassiske gaver som
  slips eller
  lommetørklær. Og ikke tro at du må være for tradisjonell heller. Hjelp ham med å heve stilen sin med ekstravagant design som flamingoer eller heldekket med haier.
 • ** Lommebøker ** - Vi sa at disse var idiotsikre, ikke sant? Det finnes nok en eller annen der ute, men vi har aldri møtt en kar som ikke trenger en
  lommebok,kortholder eller
  pengeklipp på et eller annet tidspunkt i livet.

Uansett hva du gir på Valentinsdagen i februar, husk at det ikke handler om hvor mye penger du bruker. Hvis de betyr noe for deg, så vet de det ut i fra hvordan du behandler dem i løpet av hele året. Med dette i tankene, så vil du helt sikkert sørge for en minneverdig Valentinsdag.

Historien bak Valentinsdagen: Selskapsprat Versjonen

 • Valentinsdag kom sannsynligvis fra en romersk hedensk festival kalt Lupercalia - en fruktbarhetsfestival som inkluderte dyreofring, fyll, nakenhet og ris. Ifølge legenden så trakk ungkarer navn på en jente fra en urne, og skulle da tilbringe ett år sammen med henne.
 • Pave Gelasius var mannen som kristnet denne tradisjonen. Han står for den offisielle dagen St. Valentine dagen den 14. Februar.
 • Den katolske kirken anerkjenner minst 3 forskjellige Saint Valentines. Alle var heroiske og satte andres liv foran deres eget... dette førte til martyrdød for alle tre.
 • Den eldste Valentine-hilsenen er et dikt skrevet i 1415 av Charles, Duke of Orleans, til sin kone mens han satt fengslet i Tower of London. I brevet innrømmer han å være 'syk av kjærlighet'. Når du blir innelåst i et tårn resten av livet, så har du vel lov til å være litt melankolsk.
 • Esther A. Howland solgte den aller første masseproduserte valentinen i USA på 1840-tallet.
 • Valentinsdag er årets nest største begivenhet for å sende kort. Førsteplassen tilhører julen.
 • Du kjenner kanskje til Amor som den nakne kjeruben som skyter piler etter forelskede par, men denne romerske guden har røtter i gresk mytologi som den greske kjærlighetsguden, Eros. I følge greske poeter var han en ganske kjekk kar med en kropp som var verdt å beundre. Et sted underveis ble han forandret til et lubbent barn med pil og bue. Vi er glade for at virkeligheten ikke fungerer slik.